Edison projekat - najbolje volontersko iskustvo u Češkoj!

Beograd, 15. Septembar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Edison projekat - najbolje volontersko iskustvo u ÄeÅ¡koj!

Global Citizen program - program volonterskog iskustva u inostranstvu u okviru AIESEC organizacije nudi mogućnost studentima za učešće na projektu u Karvini,Češka. "Edison" je projekat u trajanju od 6 nedelja koju se realizuje u Češkoj. Cilj ovog projekta jeste da studenti upoznaju druge kulture, da kroz svakodnevnu interakciju sa studentima iz različitih zemalja nauče novi jezik i čuju za tuđe običaje i kulturu.

Global Citizen program - program volonterskog iskustva u inostranstvu u okviru AIESEC organizacije nudi mogućnost studentima za učešće na projektu u Karvini,Češka.

"Edison" je projekat u trajanju od 6 nedelja koju se realizuje u Češkoj. Cilj ovog projekta jeste da studenti upoznaju druge kulture, da kroz svakodnevnu interakciju sa studentima iz različitih zemalja nauče novi jezik i čuju za tuđe običaje i kulturu. Kroz projekat, AIESEC želi da motiviše studente da razmišljaju o mogućnostima za razvoj i o budućnosti, koristeći nova znanja koja su stekli kroz ovaj projekat.

Student će pripremati interaktivne prezentacije i radionice, prilagođene svakoj školi pojedinačno i svakoj grupi u kojoj će se predavanja držati. Teme na koje treba da se drže aktivnosti su edukacija, sport, kultura, politička, socijalna i ekonomska situacija, istorija, geografija, turizam. Student ima slobodu da koristi različite metode, da bi uključio ostale studente i da što više nauče iz samih časova. Časovi mogu da sadrže diskusije, kvizove, plesove, igrice i bilo kakve druge interaktivne aktivnosti. Student će raditi u grupi sa još 5 studenata iz drugih zemalja, a projekat se održava svake nedelje u drugoj školi. Na taj način, utičaj je veći i obuhvata veći broj učenika. Praktikanti - studenti će takođe organizovati događaje u školama (otvaranje i zatvaranje projekta, Global Village - sajam internacionalizma).

Student neće raditi sam na svemu ovome. Global Citizen program i postoji da bi studenti iskusili timski rad, internacionalno okruženje i izazovne zadatke, što je trenutno ispred tebe. Na samom kraju projekta, student će sa organizacijom deliti svoje utiske, slike, snimke i sva svoja iskustva koja je stekao radeći na ovom projektu. Tokom šest  nedelja, koliko traje sam projekat volonteru je obezbeđen smeštaj u porodici, stanu sa ostalim praktikantima ili studentskom domu, recepcija pri dolasku i pružena mu je mogućnost svih obilaska grada i ekskurzija.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovom, i projektima poput ovog, možeš da se prijaviš ovde: prijava. Bićeš kontaktiran u roku od 48h usled čega sledi info razgovor o daljem procesu selekcije i pronalaženju projekta na kom bi volontirao u inostranstvu.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Ekonomski Fakultet
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@ef.aiesec.org.rs
Tel: 011 30 21 196
Kontakt osoba:
Ime: Miljana Nikodijević
Funkcija: Marketing & PR menadžer
Tel:
e-mail: miljana.nikodijevic@aiesec.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Postani član najveće studentske organizacije na svetu!

Najveća međunarodna organizacija vođena od strane mladih, AIESEC, regrutuje nove članove. Mladi... Više...

Postani član najveće studentske organizacije na svetu!

Najveća međunarodna organizacija vođena od strane mladih, AIESEC, regrutuje nove članove. Mladi... Više...

Regionalna runda Evropskog BEST inženjerskog takmičenja - EBEC Balkan

Udruženje studenata tehnike Evrope "BEST" Beograd ove godine organizuje projekat EBEC Balkan, regionalnu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed