Ljetovanje na drugačiji način - odmor umorom

Beograd, 24. Juli 2015. PR Objave: Obaveštenje -

Ljetovanje na drugaÄiji naÄin - odmor umorom

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Dajana Šipraga Zlojutro je napisala tekst Ljetovanje na drugačiji način - odmor umorom Opet ja o ljetovanju. Šta ću kad je ljeto. Neću o zimovanju. Mnogi od vas su već proljetos odlučili gdje će i kako ljetovati, moguće i uplatili nekoliko rata jer ljetovanje nije jeftino. Skoro isto vas novaca dođe i ako odete u komšiluk ili odletite u neku drugu zemlju.

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Dajana Šipraga Zlojutro je napisala tekst:

Ljetovanje na drugačiji način - odmor umorom

Opet ja o ljetovanju. Šta ću kad je ljeto. Neću o zimovanju.

Mnogi od vas su već proljetos odlučili gdje će i kako ljetovati, moguće i uplatili nekoliko rata jer ljetovanje nije jeftino. Skoro isto vas novaca dođe i ako odete u komšiluk ili odletite u neku drugu zemlju. Ipak, dešava se da čujem da se dosta ljudi žali na mnogo šta - dug je let, nisu nam rekli za takse, hotel nije onakav kakav su rekli da će biti, a nerijetko se na ljetovanju nabaci i koja kila a to tek niko ne voli.

Ono što ću vam u ovom postu ispričati je priča o jednom ljetovanju na koje smo išli moja bradatija polovina i ja, koje je bez imalo pretjerivanja bilo najzanimljivije, najjeftinije i najuzbudljivije ljetovanje u životu. Još čekam da se skine sa trona. Bilo je i do ekipe ali je izbor mjesta koja smo posjetili 80% uživanja. Uvjerena sam u to. U ovom tekstu hoću samo da vam opišem šta se uz malo truda i dobre organizacije može vidjeti i doživjeti, a kile sigurno neće ići gore.

Planinarsko ljetovanje - 3 izazova koja nikad neću zaboraviti

Te 2010. godine smo proveli najaktivnijih 10 dana u životu. Izdvojiću meni najzanimljivije aktivnosti i mjesta ako se odlučite za avanturu i ljetovanje na drugačiji način. To što smo spavali u šatoru i svako jutro ga pakovali a na veče širili mrtvi umorni na drugoj lokaciji...to ću preskočiti :) Dril je bio vojnički ali se isplatio. Nikad neću zaboraviti to ljetovanje i svima preporučujem tri izazova  koja su mi se najviše urezala u tih deset dana punih avanture.

Izazov #1 - prolazak kroz kanjon Nevidio

Prolazak kroz kanjone ovakvog tipa, gdje je potrebna posebna oprema i tehnika, naziva se kanjoning (engl. Canyoning). A što bih ja rekla kanjoning kad mogu fino - prolazak kroz kanjon. Prilikom prolaska kroz ovaj kanjon neophodan vam je vodič. I on se plaća. Pošto je za vodiča obično potrebna grupa, cijena po glavi uopšte nije velika. Prolazak kroz kanjon na svoju ruku, bez pratnje vodiča, mislim da nije ni izvodiv i nema potrebe da rizikujete. Vodiči kažu da se izgled kanjona usljed vremenskih prilika i bujica zna promijeniti u toku dana.

Zašto je ovaj kanjon poseban?

Kanjon Nevidio je kanjon rijeke Komarnice i nalazi se u Crnoj Gori, u blizini Šavnika.

Nekad se zvao Nevidjbog i to sa pravom. Zbog njegove neobično male širine i usjeka među stijenama, na mahove ne vidite ništa, a nebo dođe kao mala svijetla crta. Da te ni Bog ne vidi odozgo a ni ti njega.


Ovo je samo deo teksta. Ceo tekst možete pročitati na karadara.net/ljetovanje-na-drugaciji-nacin-odmor-umoromPODACI O FIRMI

Naziv: Bloggers Network
Adresa: Rajka Mamuzića 6
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: kontakt@bloggersnetwork.org.rs
Web: www.bloggersnetwork.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed