Eliksir od sremuša - Srpska vijagra

Kuršumlija, 10. Juni 2015. PR Objave: Saopštenje -

Eliksir od sremuša - Srpska vijagra

Neke od lekovitih biljaka koje stimulišu libido kod muškaraca mogu da se nađu i u Srbiji, a od sada postoji i rakija od divljeg luka sremuša poznatijeg kao "Srpska vijagra". Prirodni afrodizijaci za muškarce su domaće lekovito bilje: sremuš, rtanjski čaj, žalfija, timijan, kantarion, bosiljak, anis, nana, ruzmarin, andjelika, majkina dušica... Srpska Vijagra ili "Medveđi luk" Sremuš spada medju četiri planetarne biljke, ostale tri su aloja vera, ginko i žen-šen.

Neke od lekovitih biljaka koje stimulišu libido kod muškaraca mogu da se nađu i u Srbiji, a od sada postoji i rakija od divljeg luka sremuša poznatijeg kao "Srpska vijagra". Prirodni afrodizijaci za muškarce su domaće lekovito bilje: sremuš, rtanjski čaj, žalfija, timijan, kantarion, bosiljak, anis, nana, ruzmarin, andjelika, majkina dušica...

Srpska Vijagra ili "Medveđi luk"

Sremuš spada medju četiri planetarne biljke, ostale tri su aloja vera, ginko i žen-šen.

U drevnim zapisima kaluđera stoji da su sremuš najviše jeli pastiri, a njegovo magično dejstvo im je darivalo decu i u 80-toj godini života, zbog čega je nazvan "Srpska vijagra". Sremuš je biljka za koju se veruje da je eliksir mladosti. Drugi naziv "Medveđi luk" je dobio po tome što je utvrđeno da ga medvedi jedu kada se probude iz zimskog sna da bi njime očistili ceo organizam. Sremuš je po ukusu sličan belom luku, a spade u biljke Evrope i zaštićen je od prekomernog branja. Ni jedna biljka na svetu nije tako delotvorna za čišćenje želuca, creva i krvi, kao Sremuš.

ELIKSIR OD SREMUŠA - Srpska  vijagra

Slobodanka Simić u domaćoj, ekološkoj proizvodnji "Dana likeri" pravi rakiju, eliksir od sremuša, po srednjevekovnim receptima. Ona kaže da se rakija od sremuša jako brzo rasproda i da je naročito tražena zimi: - Možda je to zbog njegovog dejstva na muškarce, ali mislim da se ova rakija više kupuje zimi zbog toga što je dobra protiv kašlja - kaže Slobodanka.

Sremuš ima neograničena lekovita dejstva: obnavlja ćelije, čisti krvne sudove, snižava krvni pritisak i holesterol, sprečava nesanicu, poboljšava rad srca, jača imunitet, podstiče proces pamćenja, sprečava nastanak ateroskleroze, izbacuje i neutrališe otrove. Ovaj prirodni lek ublažava nesvesticu, pomaže kod tuberkuloze pluća i kod kožnih bolesti.

Osim ove rakije Slobodanka Simić proizvodi i biljnu rakiju sa 28 vrsta lekovitog bilja-protiv skleroze, prirodni antibiotik, eliminiše toksine, umiruje i opušta. Rakiju od autohtone vrste šljive Moravke kojoj nema premca, i  rakiju Stenlej,  ali i likere od aronije, ruže i šipuraka, cveća, trnjina, drenjina i crnog gloga , kao i kupine.  U njenoj domaćoj proizvodnji mogu se poručiti i slatki programi: sokovi, slatko, džemovi, pekmez, voće u rumu i slatko naših baka-Recelj, kao i slani program zimnice: ajvar, ljutenica, pindjur, ruska salata i bakin zeleni ajvar.

Link za porudžbinu: http://www.danalikeri.com/index.php/kontaktPODACI O FIRMI

Naziv: Dana Likeri
Grad: Mačkovac
e-mail: slobodanka45@open.telekom.rs
Web: www.danalikeri.com
Tel: +381 27 380707

Više...

Ključne reči

sremuš, srpska vijagra, eliksir, liker

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed