Canon priznanja za "OSA Računarski inženjering"

Beograd, 08. April 2015. PR Objave: Saopštenje -

Canon priznanja za "OSA RaÄunarski inženjering"

Kompanija "OSA Računarski inženjering" dobitnik je tri prestižna priznanja za najuspešnijeg partnera "Canon partnerske mreže". Ove nagrade se svake godine dodeljuju najboljim saradnicima na regionalnom "Canon Kick-off" sastanku. Osvajanjem nagrada za najbolje partnerstvo, profesionalni odnos i ekspertizu u kategoriji štampe velikog formata (LFP) i proizvodne štampe, "OSA Računarski inženjering" je još jednom potvrdila poziciju lidera na tržištu.

Kompanija "OSA Računarski inženjering" dobitnik je tri prestižna priznanja za najuspešnijeg partnera "Canon partnerske mreže". Ove nagrade se svake godine dodeljuju najboljim saradnicima na regionalnom "Canon Kick-off" sastanku.

Osvajanjem nagrada za najbolje partnerstvo, profesionalni odnos i ekspertizu u kategoriji štampe velikog formata (LFP) i proizvodne štampe, "OSA Računarski inženjering" je još jednom potvrdila poziciju lidera na tržištu.

"Canon partnerska mreža" je ovu domaću IT kompaniju prepoznala i kao partnera sa najvećim rastom na regionalnom tržištu i izvanrednim prodajnim učinkom.

Aleksandar Dobrijević, menadžer prodajnog programa Canon, Oce i Kern, kompanije "OSA Računarski inženjering", povodom dobijanja priznanja istakao je da su rezultati jasan pokazatelj regionalnog uspeha. 

"Uspeli smo da održimo visok nivo prodajnih rezultata kao i da intenziviramo prodajne i marketinške aktivnosti u regionu. Nastavićemo sa podizanjem kvaliteta naših proizvoda i usluga kako bismo ostali jedna od vodećih IT kompanija u regionu.", rekao je Dobrijević.

Kriterijumi prema kojima se "Canon" partneri rangiraju su poslovni rezultati, ekspertiza, podrška korisnicima i usluge servisiranja. Ove godine, u konkurenciji za regionalne Adriatik nagrade bili su svi "Canon" partneri iz zemalja bivše Jugoslavije i Albanije.

 

Kompanija OSA Računarski inženjering
Kompanija OSA računarski inženjering postoji 25 godina i jedna je od vodećih na IT tržištu. Jedini je distributer Autodesk softvera na teritoriji Adriatik regije koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije i Albaniju i ovlašćeni je distributer vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i kovertiranje: Oce, Canon i Kern. OSA je i jedan od pionira u oblasti sistema za upravljanje dokumentima u regionu. Razvoj softvera pod nazivom UniDocs je počela sredinom 90-ih, kada je kompanija odlučila da softver bude komercijalno dostupan. Od tada, sistem se konstantno razvija, optimizuje i poboljšava u susret zahtevima klijenata.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

OSA Računarski inženjering najbolji poslodavac u kategoriji malih preduzeća

Priznanje za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća za 2015. godinu, koju tradicionalno... Više...

OSA Računarski inženjering najbolji poslodavac u kategoriji malih preduzeća

Priznanje za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća za 2015. godinu, koju tradicionalno... Više...

OSA Računarski inženjering nominovana za poslodavca godine

U okviru tradicionalne godišnje dodele nagrada Srpske Asocijacije menadžera (SAM), kompanija OSA... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed