Skup u organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije i DOBA Fakulteta - "Ženska intuicija - Najjače oružje u muškom biznis svetu"

Beograd, 20. Mart 2015. PR Objave: Saopštenje -

Skup u organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije i DOBA Fakulteta - "Ženska intuicija - NajjaÄe oružje u muÅ¡kom biznis svetu"

Jedna od najuspešnijih evropskih preduzetnica, profesorka Jasna Dominko Baloh održala predavanje o položaju poslovnih žena u EU i Srbiji Direktorka evropskog DOBA Fakulteta profesorka Jasna Dominko Baloh održala je predavanje koje je pod nazivom "Poslovne žene u EU i Srbiji" i u organizaciji Udruženja poslovnih žena i DOBA fakulteta održano juče u dupke punim prostorijama Matice iseljenika.

Jedna od najuspešnijih evropskih preduzetnica, profesorka Jasna Dominko Baloh održala predavanje o položaju poslovnih žena u EU i Srbiji

Direktorka evropskog DOBA Fakulteta profesorka Jasna Dominko Baloh održala je predavanje koje je pod nazivom "Poslovne žene u EU i Srbiji" i u organizaciji Udruženja poslovnih žena i DOBA fakulteta održano juče u dupke punim prostorijama Matice iseljenika. Prva dama jedne od najuglednijih obrazovnih institucija u Jugoistočnoj Evropi, govorila je o položaju pripadnica nežnijeg pola u muškom svetu biznisa, osvrnuvši se iskustva iz svoje dvadesetpetogodišnje evropske karijere.

- Kada sam pre više od dve decenije zajedno sa suprugom i ćerkom otvorila jedan od prvih privatnih, i gotovo jedini fakultet sa online programom studiranja, nisam mogla da zamislim da će moj rad izrasti u jedan od najvećih brendova u Jugoistočnoj Evropi. Ime DOBA se danas vezuje za kvalitet, praksu, interaktivnost i međunarodi ugled koji diploma fakulteta nosi sa sobom... ali davne 1990. godine sve to je bio samo dalek san. Ako bih morala da izdvojim samo jednu karakteristiku zahvaljujući kojoj sam danas uspešna poslovna žena, to bi bila moja ženska intuicija. Ona je bila pružje koje nijedan muškarac oko mene nije posedovao. Zahvaljući njoj, ja sam uspela u jednom muškom svetu menadžmenta - izjavila je na samom početku profesorka Dominko Baloh.

Ona se potom osvrnula na statistiku, prema kojoj među 27 guvernera centralnih banaka u Evropi, danas nema ni jedne žene, kao i na procente koji ukazuju da žene u Srbiji primaju za gotovo 9% nižu platu u odnosu na muške kolege na istim položajima.

- Znam da brojke ne deluju sjajno. Znam i da je statistika poražavajuća za mnoge od nas, ali situacija se popravlja. Polako, ali sigurno, muškarci uviđaju značaj žena u menadžmentu i prednosti koje mešoviti timovi imaju u odnosu na sasvim muške - objasnila je Jasna i zatim podstakla okupljene dame da iznesu svoje mišljenje i iskustva o "ženskoj borbi u muškom poslovnom svetu".

Jasna Dominko Baloh je već više od dve decenije na čelu je evropske DOBA poslovne grupe koja posluje na teritoriji Srbije, Slovenije, Hrvatske i Afrike. Kao pionir u uvođenju online studija i online programa za studiranje, Jasna je danas priznata kao jedan od najvećih stručnjaka iz ove oblasti. Razmena praktičnih radnih iskustava, interaktiva predavanja i  međunarodno priznata i akreditovana diploma, postali su sinonim fakuleta kojim rukovodi ova uspešna dama.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Predavanje "Kako do posla u 21. veku" i panel diskusija održani su za nastavnike beogradskih škola

Danas, 03. oktobra u ComTrade školi na Novom Beogradu okupili su se nastavnici, direktori i pedagozi... Više...

Prezentacija Executive MBA programa - Prof. Mark Esposito

Svetski priznat prof. Mark Esposito sa Harvard Business School u organizaciji poslovne škole COTRUGLI... Više...

U susret seminaru Brajana Trejsija, 21. aprila u Sava Centru - Da li se uspeh može naučiti?

- Bez sumnje da može! - decidiran je Brajan Trejsi, najrenomiraniji autoritet po pitanju poslovne... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed