Autodesk uvodi periodičnu pretplatu na softver

Beograd, 18. Februar 2015. PR Objave: Saopštenje -

Autodesk uvodi periodiÄnu pretplatu na softver

Autodesk, jedna od najvećih softverskih kompanija, najavila je da od 1. februara 2016. uvodi periodičnu pretplatu na Autodesk rešenja. Periodična pretplata nudi pojednostavljeno upravljanje softverom, instalaciju i unapređeno korisničko iskustvo. Osim fleksibilnih uslova plaćanja, korisnici će pretplatom i različitim nadgradnjama imati i mogućnost da softveru pristupe sa više uređaja.

Autodesk, jedna od najvećih softverskih kompanija, najavila je da od 1. februara 2016. uvodi periodičnu pretplatu na Autodesk rešenja.

Periodična pretplata nudi pojednostavljeno upravljanje softverom, instalaciju i unapređeno korisničko iskustvo. Osim fleksibilnih uslova plaćanja, korisnici će pretplatom i različitim nadgradnjama imati i mogućnost da softveru pristupe sa više uređaja. Korisnici Autodesk rešenja koji su kupili obnovljive licence, moći će da nastave da koriste iste, dok će korisnici pretplate sa godišnjim održavanjem nastaviti da koriste sve pogodnosti dokle god je pretplata aktivna.

Autodesk je saopštio da se, na nov način naplate odlučio kako bi korisnicima obezbedio jednostavnije upravljanje proizvodom (softverom), kao i da bi omogućio prilagođavanje cene i upotrebe korisničkim potrebama.

Andrew Anagnost, viši potpredsednik Odeljenja za industrijsku strategiju i marketing Autodeska istakao je da ova kompanija želi da omogući korisnicima godinu dana kako bi isplanirali i pripremili se za promene: „Naši korisnici su odavno zatražili veću fleksibilnost i vrednost svojih softverskih investicija. Pomeranje na princip pretplate omogućava Autodesku da ispuni oba, uz poboljšano korisničko iskustvo i lakši pristup širem portfoliju različitih tehnologija", kaže Anagnost.

Željko Tomić, generalni direktor OSA Računarski inženjering, kompanije koja više od dve decenije sarađuje sa Autodeskom i kao jedini Autodesk distributer pokriva teritoriju Adriatik regije, navodi da se IT industrija svakodnevno menja, izuzetno brzo prilagođava potrebama korisnika i prihvata nove trendove.

"Kupovina trajnih licenci će biti moguća do 1.februara 2016. godine, a od tog datuma licence će se iznajmljivati kada i koliko vam je potrebno. Ukoliko korisnici preferiraju da imaju u svom posedu trajne licence, preporučujemo kupovinu trajnih licenci do navedenog datuma", kaže generalni direktor OSA Računarski inženjering.

 

Kompanija OSA Računarski inženjering
postoji 25 godina i jedna je od vodećih na IT tržištu. Jedini je distributer Autodesk softvera na teritoriji Adriatik regije koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije i Albaniju i ovlašćeni je distributer vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i kovertiranje: Oce, Canon i Kern. OSA je i jedan od pionira u oblasti sistema za upravljanje dokumentima u regionu. Razvoj softvera pod nazivom UniDocs je počela sredinom 90-ih, kada je kompanija odlučila da softver bude komercijalno dostupan. Od tada, sistem se konstantno razvija, optimizuje i poboljšava u susret zahtevima klijenata.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

OSA Računarski inženjering najbolji poslodavac u kategoriji malih preduzeća

Priznanje za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća za 2015. godinu, koju tradicionalno... Više...

OSA Računarski inženjering najbolji poslodavac u kategoriji malih preduzeća

Priznanje za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća za 2015. godinu, koju tradicionalno... Više...

OSA Računarski inženjering nominovana za poslodavca godine

U okviru tradicionalne godišnje dodele nagrada Srpske Asocijacije menadžera (SAM), kompanija OSA... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed