Biljana Jovanović - prva dobitnica IWEC priznanja na Balkanu

Beograd, 20. Novembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Biljana JovanoviÄ - prva dobitnica IWEC priznanja na Balkanu

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće "Luna"prva je dobitnica prestižnog IWEC (International Women's Entrepreneurial Challenge) priznanja za razvoj internacionalnog poslovanja na Balkanu. Direktorki "Lune" nagrada je uručena u Privrednoj komori Švedske u Stokholmu, u okviru osme po redu konferencije, namenjene ženama preduzetnicama iz celog sveta, a pod nazivom "Kako osigurati uspešno poslovanje u uslovima oštre konkurencije".

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće "Luna"prva je dobitnica  prestižnog IWEC (International Women's Entrepreneurial Challenge) priznanja za razvoj internacionalnog poslovanja na Balkanu.

Direktorki "Lune" nagrada je uručena u Privrednoj komori Švedske u Stokholmu, u okviru osme po redu konferencije, namenjene ženama preduzetnicama iz celog sveta, a pod nazivom  "Kako osigurati uspešno poslovanje u uslovima oštre konkurencije".

Biljana Jovanović jedna je od 33 dobitnice IWEC priznanja, od ukupno 130  nominovanih preduzetnica iz oblasti  IT poslovanja, mode, proizvodnje, naftne industrije, agronomije, zdravlja, turizma, uvoza i izvoza, istraživačkog rada, obrazovanja i brojnih drugih... Njenu kandidaturu podrzalo je Udruženje poslovnih zena Srbije, čiji je član, kao i predstavništva naše privrede u svetu.

Podsetimo, modna kuća "Luna" počela je sa radom pre više od dvadeset godina u Požarevcu, a Biljana Jovanović se na njenom čelu nalazi od samog osnivanja. Iako je startovala kao mala zanatska radnja, danas ova internacionalna modna kuća broji više od 160 zaposlenih.

Sa poslovnicama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Slovačkoj, Norveškoj i Švedskoj, Luna je snažna domaća kompanija koja uspešno posluje na teritoriji Evropske unije.

Upravo zbog toga, Lunini kapaciteti prepoznati su od strane IWEC, najveće globalne mreže najuspešnijih i najperspektivnijih preduzetnica.

Profesionalizam i briga za najvernije kupce, za koje Luna nekoliko puta godišnje organizuje druženja, edukativne i modne događaje, ovu kuću čine jednom od najproaktivnijih i najuspešnijih na tlu Evropske unije.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Otvoren konkurs za trinaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija objavljuje početak konkursa za trinaestu VIRTUS nagradu za filantropiju. Cilj ove... Više...

"Ja sam ministar za odmor i razonodu": Milomir Marić dobitnik prestižne nagrade za najduhovitijeg Srbina!

Aktuelni urednik televizije Hepi, Milomir Marić, pored brojnih prestižnih nagrada koje dobio u... Više...

Održana dvanaesta dodela VIRTUS nagrada za filantropiju - U stalnoj potrazi za dobrotom u svima nama

Trag fondacija dvanaestu godinu za redom dodelila je VIRTUS nagrade za filantropiju kompanijama,... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed