Open IT - Zakorači u svet mobilnih tehnologija

Beograd, 19. Oktobar 2012. PR Objave: Najava -

Open IT - ZakoraÄi u svet mobilnih tehnologija

U periodu od 2. do 9. novembra 2012. godine, na Fakultetu organizacionih nauka, održaće se besplatna konferencija pod nazivom "Open IT", u organizaciji AIESEC-a, najveće međunarodne organizacije vođene od strane studenata.

U periodu od 2. do 9. novembra 2012. godine, na Fakultetu organizacionih nauka, održaće se besplatna konferencija pod nazivom "Open IT", u organizaciji AIESEC-a, najveće međunarodne organizacije vođene od strane studenata. Konferencija se sastoji iż dva dela: radionica koje će se održati 2.11. i predavanja koja će trajati od 5. 09. do 9.09. Tokom konferencije, svim učesnicima će biti pružena mogućnost da saznaju nešto više o trenutno najaktuelnijim dešavanjima u određenim oblastima IT-ja, a prvenstveno će moći da se upoznaju sa mobilnim tehnologijama.

Projekat "Open IT" se realizuje šestu godinu za redom i iz godine u godinu se povećava broj studenata, učesnika konferencije, kao i kompanija koje su zainteresovane da postanu partneri projekta i da podrže mlade u razvoju kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Osim predavanja, ove godine novina su i nezavisne radionice Case IT i Develop IT koje se održavaju 2. novembra, takođe na Fakultetu organizacionih nauka. Na Case IT radionicama će zainteresovani studenti, biti u prilici da zajedno sa predstavnicima kompanija rade na rešavanju studije slučaja iz oblasti IT-ja. Develop IT radionica, koja će se odvijati paralelno sa Case IT radionicom, je namenjena studentima koji žele da se bave razvojem mobilnih aplikacija.

Projekat "Open IT" pruža jedinstvenu priliku mladim ljudima da ostvare svoje ambicije jer otvara i mogućnost odlaska na strucnu praksu preko AIESEC-a. Svi učesnici konferencije mogu da se prijave za neku od brojnih praksi u inostranstvu koje AIESEC nudi, i da rade na razvoju sopstvenih potencijala u oblasti za koju se školuju.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, prijavite se za učešće na seminaru i saznajte sve o tome kako funkcioniše većina mobilnih uređaja koje danas poznajemo i kakav uticaj imaju na društvo. Upoznajte se sa popularnim mobilnim aplikacijama, otkrijte koju će ulogu mobilni uređaji imati u budućnosti, razvojni put jedne mobilne apliakcije, kao i još mnogo toga u vezi sa aktuelnim trendovima iz sveta mobilnih tehnologija.
Generalni partner projekta je Telekom.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.400 univerziteta u 113 zemalja sa preko 86.000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća organizacija na svetu vođena od strane studenata.

Aplikaciju za prijavu i dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na našoj internet stranici http://www.aiesec.org.rs/open-it/PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC na Ekonomskom fakultetu
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs
Tel: +381.11.262.1455
Kontakt osoba:
Ime: Maja Todorović
Funkcija: Marketing & PR manager
Tel:
e-mail: maja.todorovic@aiesec.net

Više...

Ključne reči

mobilne tehnologije, aiesec

POVEZANI SADRŽAJI

Postani član najveće studentske organizacije na svetu!

Najveća međunarodna organizacija vođena od strane mladih, AIESEC, regrutuje nove članove. Mladi... Više...

Sve počinje od jedne ideje!

Projekat "Globalna škola preduzetništva" organizuje se sa ciljem da studentima i diplomcima omogući... Više...

Postani i ti Global Volunteer kroz praksu za studente u letnjem kampu u Italiji!

Omladinska organizacija AIESEC i ovog leta kroz program Global Volunteer organizuje volonterske prakse... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed