Ekipa kompanije MaxBet osvojila treće mesto na turniru u malom fudbalu "Gradnulica"

Beograd, 24. Juli 2012. PR Objave: Saopštenje -

Ekipa kompanije MaxBet osvojila treÄe mesto na turniru u malom fudbalu "Gradnulica"

Pred oko 1.000 gledalaca na Sportskom centru Gradnulica odigran je 21 dan turnira u malom fudbalu "Gradnulica 2012". Kompanija MaxBet, čiji je osnivač Saša Marčeta, takođe je učestvovala u ovom turniru i imala svoje predstavnike. Ekipa MaxBet-a, pod imenom Kafe Max osvojila je treće mesto posle serije dobrih utakmica.

Pred oko 1.000 gledalaca na Sportskom centru Gradnulica odigran je 21 dan turnira u malom fudbalu "Gradnulica 2012". Kompanija MaxBet, čiji je osnivač Saša Marčeta, takođe je učestvovala u ovom turniru i imala svoje predstavnike. Ekipa MaxBet-a, pod imenom Kafe Max osvojila je treće mesto posle serije dobrih utakmica.

U drugoj polufinalnoj utakmici juniora ekipa Picerija Plus Plus nadigrala je Krila Sovjetov i zasluženo slavila sa 3:1. U drugom polufinalu veterana ekipa Farkaš Trans Junior iskoristila je svoje prilike, dok su Gradnuličani pogađali prečke i stative, a na kraju, radovali su se Farkašovci i slavili sa 5:0. Prvo polufinale seniora donelo je odličan fudbal, a svoju dominaciju na turniru potvrdili su igrači Krajine koji su lako izašli na kraj sa Buzgakoptransom i pobedili sa ubedljivih 5:0. Drugo polufinale seniora bilo je prava poslastica za gledaoce, neizvesna i kvalitetna fudbalska predstava donela je i drugog finalist. A.C.Tanasić je savladala Kafe Max sa 2:1 i ušla u veliko finale gde će snage odmeriti sa odličnom ekipom Krajine.

Rezultati:
Polufinale juniori: Picerija Plus Plus - Krila Sovjetov  3:1
Polufinale veterani: Farkaš trans junior – Gradnulica    5:0
Polufinale seniori: Buzgakop trans – Krajina  0:5
Polufinale seniori: Kafe Max - A.C.Tanasić  1:2

Gradski Turnir u malom fudbalu "Gradnulica 2012" posle 15 godina pauze počeo je 30. juna i traje do 28. jula 2012. godine u Zrenjaninu. Organizator turnira je OSD Gradnulica, a prema rečima prisutnih, ovaj poduhvat je uspeo u potpunosti. Mnogi mediji ispratili su ovaj događaj, ali je i broj navijača govorio o uspehu turnira. Pored ekipa iz Zrenjanina igrale su i ekipe iz Melenaca, Elemira, Jankov Mosta, Sečnja i Krajišnika.

Dva bivša reprezentativca u malom fudbalu Jovan Blažić i Aleksandar Tomin, kao i aktuelni reprezentativac Srbije u futsalu Slobodan Rajčević, nekadašnji igrač SAS-a iz Zrenjanina, a sada član šampionske ekipe Ekonomca iz Kragujevca, učestvovali su u turniru i tako izazvali veliku pažnju javnosti i medija.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

Ključne reči

mali fudbal, saša marčeta, maxbet

POVEZANI SADRŽAJI

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kafe restoran Bacano najavio nove svirke za predstojeću nedelju

Kišno vreme pokvarilo je mnogim Novosađanima planove, pa ni kafe restoran Bacano nije izuzetak.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed