Život je igra!

Novi Sad, 13. Juli 2012. PR Objave: Saopštenje -

Život je igra!

Pre nekoliko dana u medijima je osvanula vest da je 69-godišnji Britanac, uz ostalu imovinu, organizaciji Oxam ostavio listić iz kladionice koji je uplatio 2003. godine. "Iz ovog primera se vidi da je klađenje za nekoga prava strast, ne način zarade, već čista razonoda", osnivač kompanije MaxBet, Saša Marčeta.

Pre nekoliko dana u medijima je osvanula vest da je 69-godišnji Britanac , uz ostalu imovinu, organizaciji Oxam ostavio listić iz kladionice koji je uplatio 2003. godine. "Iz ovog primera se vidi da je klađenje za nekoga prava strast, ne način zarade, već čista razonoda", rekao je osnivač kompanije MaxBet, Saša Marčeta.

Naime, zaljubljenik u tenis Nik Njulajf je pre deset godina odigrao tiket na kome se kladio da će Rodžer Federer osvojiti rekordnu sedmu titulu na Vimbldonu. On je uplatio 1520 funti, a tiket se odnosio na to da Federer osvoji sedum titulu do 2019. godine. Nažalost, Njulajf je preminuo pre tri godine, a svoj dobitni listić ostavio je dobrotvornoj organizaciji Oxam i na taj način poklonio 100 hiljada funti. U isto vreme, Njulajf je predviđao i da će engleski vozač Formule 1, Luis Hamilton postati svetski prvak pre nego što ostvari svetsku slavu, a to se i desilo 2008. godine.

Ljubav prema sportu i praćenju sportskih rezultata uticali su na ovog Britanca i on je uplatio nekoliko dugoročnih tiketa. Ispostavilo se da je bio u pravu i pomogao je dobrotvornoj organizaciji. Sportsko klađenje je u ovom primeru shvaćeno kao vid zabave, a ne kao vid zarade. Upravo ova ideja je tačka od koje treba krenuti i na to upućivati igrače koji su klađenje prihvatili na drugi način.

Kompanija MaxBet želi da ukaže na činjenicu da u našem društvu ima dosta patoloških kockara i da na to utiču mnogobrojni faktori. Stoga je neophodno promovisati ideju klađenja kao razonodu, zabavu, priliku da u dobrom društvu pogledate utakmicu ili takmičenje. Smisao sportskih kladionica leži upravo u tome, u spajanju sporta i igre, kao što glasi i slogan kompanije MaxBet: Život je igra!PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kafe restoran Bacano najavio nove svirke za predstojeću nedelju

Kišno vreme pokvarilo je mnogim Novosađanima planove, pa ni kafe restoran Bacano nije izuzetak.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed