Ispravno viđenje sportskih kladionica i slot klubova

Novi Sad, 03. Juli 2012. PR Objave: Saopštenje -

Ispravno viÄenje sportskih kladionica i slot klubova

Zaposleni u kompaniji MaxBet prošli su obuku za prepoznavanje simptoma patološkog klađenja/kockanja, a obuku su organizovale kompanija MaxBet i specijalna bolnica za borbu protiv bolesti zavisnosti "Vita" iz Novog Sada.

Zaposleni u kompaniji MaxBet prošli su obuku za prepoznavanje simptoma patološkog klađenja/kockanja, a obuku su organizovale kompanija MaxBet i specijalna bolnica za borbu protiv bolesti zavisnosti "Vita" iz Novog Sada. Osnivač kompanije MaxBet, Saša Marčeta rekao je da su zaposleni u kompaniji prisustvovali predavanjima na kojima su imali priliku da steknu znanja koja će im pomoći u daljem radu, a pritom će postati najbitniji činioci u promociji odgovornog kockanja.

Pošto se sportsko klađenje stavlja u negativan kontekst, posete sportskim kladionicama i slot klubovima treba gledati kao na jedan od načina za opuštanje i zabavu. Gledanje sportskih takmičenja u društvu i u navijačkoj atmosferi moguće je u svakoj sportskoj kladionici i oduvek je predstavljalo izvor dobrog raspoloženja. Praćenje sportskih rezultata može biti nekome hobi, nešto što će odvratiti misli od svakodnevnih problema, a sportske kladionice omogućavaju praćenje velikog broja sportova i takmičenja, kao i gledanje mnogobrojnih sportskih kanala. Slot klubovi su često sastavni deo sportskih kladionica. Igranje na slot aparatu je ugođaj sa mogućnošću dobitka i odličan vid zabave.

Cilj kompanije MaxBet je da svi igrači mogu da dođu u sportsku kladionicu ili slot klub i da to predstavlja druženje za ljubitelje sporta. Igrači mogu da uplate tiket sa početnom cenom od 20 dinara, a za taj novac mogu da provedu sate u sportskoj kladionici prateći rezultate takmičenja. Praktično je i jeftinije od običnog izlaska na kafu, a pritom ste okruženi ljudima sa kojima imate zajedničke brojne sportske teme.

Postoji nekoliko faktora koji ne smeju biti zanemareni, a na prvom mestu je zabrana ulaska maloletnicima u sportske kladionice, što se mora striktno poštovati. Drugi problem je pojava patoloških kockara koji moraju biti udaljeni iz prostorija sportskih kladionica i slot klubova, a potom i upućeni na ljude koji im mogu pomoći u rešavanju problema. Zaposleni u kompaniji MaxBet upoznati su sa simptomima patološkog kockanja, kao i sa promocijom odgovornog klađenja, kako bi svaka poseta sportskoj kladionici predstavljala razonodu i opuštanje, a nikako zavisnost.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kafe restoran Bacano najavio nove svirke za predstojeću nedelju

Kišno vreme pokvarilo je mnogim Novosađanima planove, pa ni kafe restoran Bacano nije izuzetak.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed