Otvorena je najveća sportska kladionica i slot klub u Republici Srpskoj

Novi Sad, 22. Juni 2012. PR Objave: Saopštenje -

Otvorena je najveÄa sportska kladionica i slot klub u Republici Srpskoj

Ako ste 20. juna bili u Bijeljini, sigurno ste videli da se nešto spektakularno dešava u tom gradu, a u pitanju je svečano otvaranje najveće sportske kladionice i slot kluba u Republici Srpskoj!

Ako ste 20. juna bili u Bijeljini, sigurno ste videli da se nešto spektakularno dešava u tom gradu, a u pitanju je svečano otvaranje najveće sportske kladionice i slot kluba u Republici Srpskoj! Osnivač kompanije MaxBet, Saša Marčeta naglasio je da se Bijeljina može pohvaliti najvećom, ali i najlepšom kladionicom koja je otvorena za sve ljubitelje sporta i sportskog klađenja, ali naravno, tu je i slot klub i Max caffe za maksimalni užitak.

MaxBet kladionica u Bijeljini je u Sremskoj ulici broj 3, preko puta tržnog centra Tomašević, ali adresa nije ni potrebna, jer je lokal nemoguće zaobići. No, što se samog otvaranja tiče, zaposleni su nestrpljivo čekali prve goste, a kada su počeli da pristižu, atmosfera je podignuta na visok nivo i zabava je počela. Za više od sto gostiju pripremljene su najnovije liste, ali i brojni pokloni koje su, po MaxBet običaju delile hostese.

"Lokal je super! Jako je prostrano, a posebno mi se sviđa to što su mogu da odigram tiket, a potom da se zabavim i na elektronskom ruletu uz kafu, piće... Super je, svaka čast!", rekao je jedan od igrača koji je među prvima došao na otvaranje. Luksuzno opremljena MaxBet sportska kladionica ima sto za elektronski rulet sa osam igračkih mesta i sto za elektronsko igranje Texas Holdem pokera sa deset mesta za igrače, što je obradovalo mnoge goste.

Dan ranije, otvorena je sportska kladionica i slot klub u Banja Luci, te je MaxBet imao dupli razlog za slavlje, a u oba lokala igračima je omogućeno live klađenje, odnosno, klađenje u toku meča. MaxBet poziva sve igrače u novi lokal, a i one koji to još nisu da osete MaxBet atmosferu!PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kafe restoran Bacano najavio nove svirke za predstojeću nedelju

Kišno vreme pokvarilo je mnogim Novosađanima planove, pa ni kafe restoran Bacano nije izuzetak.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed