VULCO karavan u Vojvodini!

Beograd, 19. April 2012. PR Objave: Saopštenje -

VULCO karavan u Vojvodini!

Kompanija Goodyear, najveći svetski proizvođač pneumatika, organizovala je Vulco karavan – revijalnu vožnju svojih automobila i druženje Vulco partnera sa teritorije cele Srbije. U karavanu je učestvovalo 43 servisera Vulco mreže koji su vozili kroz Vojvodinu i posetili svoje kolege u Zrenjaninu, Temerinu, Kuli i Subotici.

Kompanija Goodyear, najveći svetski proizvođač pneumatika, organizovala je Vulco karavan - revijalnu vožnju svojih automobila i druženje Vulco partnera sa teritorije cele Srbije. U karavanu je učestvovalo 43 servisera Vulco mreže koji su vozili kroz Vojvodinu i posetili svoje kolege u Zrenjaninu, Temerinu, Kuli i Subotici.

Vulco karavan je tradicionalna akcija kompanije koja se organizuje sa ciljem jačanja robne marke Vulco, kao i rasta prepoznatljivosti Vulco servisa i robnih marki pneumatika. Karavan se vozi peti put od kako je osnovana mreža i do sada je prošao kroz sve delove zemlje.

"Vulco partner je deo velike porodice i siguran je da iza njega stoji najveći svetski proizvođač pneumatika. Svojim partnerima obezbeđujemo sinhronizovan nastup na tržištu kao i svaku vrstu tehničke, prodajne i marketinške podrške. Vulco partner je lojalan i na osnovu ostvarenih rezultata ima odgovarajuću satisfakciju. Vozači zaista veruju Vulco serviserima jer mogu na jednom mestu da kupe veoma kvalitetne pneumatike robnih marki Goodyear, Dunlop, Fulda i Sava, koji će biti stručno montirani, zatim da dobiju kompletnu uslugu vezanu za pneumatike kao i kvalitetnu uslugu brzog servisa.", izjavio je Vlastimir Bukvić, specijalista za razvoj maloprodaje kompanije Goodyear za tržište Srbije.

Dvodnevnim druženjem Vulco lanac želi da podseti i na uspešan početak 2012. godine, te povećanje prodaje u odnosu na isti period prošle godine. Sa željom da se taj trend nastavi, Vulco serviseri, pouzdani i stručni, biće uvek uz svoje klijente da daju punu podršku, kao i svaki put do sada.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Nova serija Goodyearovih teretnih pneumatika OMNITRAC Heavy Duty za najzahtevnije kombinovane prevoze

Teretni pneumatici OMNITRAC Heavy Duty sa tehnologijom DuraShield su namenjeni vozilima koji se pretežno... Više...

Krunisan najbolji profesionalni vozač kamiona

Najbolji profesionalni vozači kamiona iz cele Evrope takmičili su se na Goodyear stazi za testiranje... Više...

Goodyear unapredio svoju ponudu zimskih pneumatika novom serijom UltraGrip

Goodyear predstavlja svoju ponudu kompletno unapređenih, višestruko nagrađivanih zimskih pneumatika... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed