Bend Irish Stew of Sindidun i ove godine proslavlja St Patricks Day sa beogradskom publikom

Beograd, 14. Mart 2012. PR Objave: Najava -

Bend Irish Stew of Sindidun i ove godine proslavlja St Patricks Day sa beogradskom publikom

Bend Irish Stew of Sindidun i ove godine proslavlja St Patricks Day sa beogradskom publikom. Ovogodišnji doček dana svetog Patrika održaće se u kulturnom centru "Božidarac", 16. marta sa početkom od 20h, u okviru festivala "Vracar Rocks". Proslavu će dodatno obogatiti bend Cassidys Brewery i plesna grupa Celtic Rhythm koji nastupaju kao podrška bendu Irish Stew i garancija su da ovoj večeri neće nedostajati irskog duha.

Bend Irish Stew of Sindidun i ove godine proslavlja St Patricks Day sa beogradskom publikom. Ovogodišnji doček dana svetog Patrika održaće se u kulturnom centru "Božidarac", 16. marta sa početkom od 20h, u okviru festivala "Vracar Rocks".

Proslavu će dodatno obogatiti bend Cassidys Brewery i plesna grupa Celtic Rhythm koji nastupaju kao podrška bendu Irish Stew i garancija su da ovoj večeri neće nedostajati irskog duha.

Nakon dva veoma uspešna albuma: So Many Words (2005) i Dare to Dream (2008), 06. oktobra prošle godine Irish Stew izbacio je treći album pod nazivom New Tomorrow, sniman u studiju "Underground" i produciran od strane Marka Jovanovića. Album ima dva izdanja: CD izdanje na etiketi One Records-a koje se može naći u svim CD shopovima i specijalno izdanje koje je dostupno za besplatni download na sajtu benda www.irishstew.net. Album je iznedrio i nekoliko singlova koji su odlično primljeni među publikom, ali i na relevantnim top listama - Lady of New Tomorrow, Take Me High, When Day Is Over.

Irish Stew su Bojan Petrović (vokal i frula), Ana Milanović (violina), Ivan Đurić (bendžo), Nenad Gavrilov (gitara), Aleksandar Gospodinov (bas gitara) i Marko Jovanović (bubanj). Cassidys Brewery predstavljaju jos jedan mladi beogradski bend koji se bavi tvrđim irskim zvukom i iz koncerta u koncert okupljaju sve vise obožavalaca.

Celtic Rhythm je trenutno jedna od najaktivnijih plesnih trupa u regionu koja se bavi irskim stepom. S obzirom na iskustvo profesionalnih igrača i mnogobrojne nastupe u zemlji i inostranstvu svakako ce doprineti da ovo vece u Božidarcu u potpunosti bude u duhu irske, kako i dolikuje.PODACI O FIRMI

Naziv: Irish Stew of Sindidun
Grad: Beograd
e-mail: band@irishstew.net
Web: www.irishstew.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

ProCredit banka obeležava još jednu godišnjicu poslovanja sa Beograđanima na Adi Ciganliji - Besplatan koncert i muzički vatromet za sve

Veliki besplatan koncert i spektarularan muzički vatromet obeležiće i ovogodišnju manifestaciju... Više...

Intervju sa Fabienom Koufachom - Da biste slušali muziku morate da je osećate

Fabien Koufach je jedan od najpopularnijih francuskih di-džejeva, rezident brojnih prestižnih svetskih... Više...

Otvara se zrenjaninski Aviv Park

U četvrtak, 29. oktobra, svečano će biti otvoren Aviv Park u Zrenjaninu. Vrpcu će preseći gradonačelnik... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed