Lov na nagradu

Beograd, 07. Decembar 2011. PR Objave: Najava -

Lov na nagradu

Svečano proglašenje pobednika prvog konkursa karikature sa temom "Lov, ribolov i lovačke priče" i izložba prispelih radova, koje organizuje restoran Lovac, u saradnji sa Udruženjem karikaturista Srbije FECO, održaće se u sredu 7. decembra 2011. godine u 17.00 časova u restoranu Lovac, ulica Alekse Nenadovića 19.

Svečano proglašenje pobednika prvog konkursa karikature sa temom "Lov, ribolov i lovačke priče" i izložba prispelih radova, koje organizuje restoran Lovac, u saradnji sa Udruženjem karikaturista Srbije FECO, održaće se u sredu 7. decembra 2011. godine u 17.00 časova u restoranu Lovac, ulica Alekse Nenadovića 19. Tom prilikom stručni žiri, sastavljen od organizatora, proglasiće tri najuspelije karikature, kao i radove koji su ušli u širi izbor. Na konkurs se odazvalo 37 autora koji su poslali ukupno 84 zanimljiva i inspirativna rada.

"Prijatno smo iznenađeni raznolikošću radova i profila autora koji su se odazvali. Drago nam je da karikatura, kao vid umetnosti i inspiracije, toliko živa i da možemo da pomognemo da se i dalje neguje. Zahvaljujemo svim autorima koji su se odazvali, a posebno grupi mladih karikaturista, dece, iz Dečijeg kulturnog centra koji su poslali svoje radove.", rekao je Milo Martinović, jedan od organizatora konkursa i suvlasnik restorana Lovac.

Autor najuspelije karikature biće nagrađen sa 30.000 dinara, nagrada za drugoplasiranog je iznos od 20.000, a treća nagrada je 10.000 dinara. Širi izbor uspešnih radova biće izložen u restoranu Lovac i objavljen u posebnom katalogu, a umetnici čiji radovi uđu u širi izbor dobiće utešne nagrade u vrednosti od 3.000 dinara i biće trajno izložene u restoranu.

Nadaleko čuveni restoran Lovac osnovan davne 1963, odlično je mesto za ljubitelje divljači, nacionalne kuhinje i specijaliteta sa roštilja. Opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije, konobari vešti svom zanatu i nacionalna kuhinja koju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu čine Lovac pravom merom za pravu beogradsku kafanu. Restoran je mesto koje neguje duh nasleđa i tradicije omiljenog mesta glumaca, pisaca, novinara, starih beogradskih umetnika i boema.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Humani gest poznatog beogradskog restorana - "Lovac" spremao hranu ugroženima

Jedan od najpoznatijih beogradskih tradicionalnih restorana "Lovac", izašao je u susret svim ugroženim... Više...

Humani gest poznatog beogradskog restorana - "Lovac" spremao hranu ugroženima

Jedan od najpoznatijih beogradskih tradicionalnih restorana "Lovac", izašao je u susret svim ugroženim... Više...

Dani Istre u restoranu Lovac

Krstarenje čulima sa master chef Doris Cerin u moru ukusa, mirisa i vina Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed