Hrana za dušu - vaša dnevna doza inspiracije!

Beograd, 07. Decembar 2011. PR Objave: Objava -

Hrana za dušu - vaša dnevna doza inspiracije!

Šta kuvati, gde i šta kupovati, šta čitati, šta gledati... Više od 1000 besplatnih originalnih recepata za kuvanje kod kuće i još mnogo ideja koje će vam ulepšati dan!

Sa idejom da nam je svima dobrodošao svakodnevni kreativni podsticaj kako bi se rasplamsala inspiracija koju imamo, nastao je sajt www.hranazadusu.com.

Hrana za dušu je prvi domaći kulinarski sajt koji sadrži video recepte, snimke originalnih recepata u kojima se precizno i jasno vidi postupak pripreme jela. Namenjen je svima koji uživaju u pripremi hrane - mladim domaćicama koje stiču kulinarsko iskustvo, iskusnim domaćicama u trenucima kada im ponestanu ideje, zaposlenim ženama koje nemaju mnogo vremena, mamama koje žele kvalitetne recepte za svoju decu... Preko 1000 besplatnih originalnih recepata sortirani su u rubrike kreativnih naziva - Kao kod bake (tradicionalni recepti iz kuhinja naših baka), Očas posla (sekcija brzih recepata), Manje para, više dara (zbirka recepata za koje nije potrebno mnogo novca), Kad je bal, nek' je bal (recepti kojima ćete opčiniti goste u specijalnim prilikama), Zdravlje na usta ulazi (kulinarske ideje za one koji imaju specijalne režime ishrane), Kuvar za mame (ideje za specijalitete koje možete da pripremite najmlađima), Slatkiši (interesantne ideje za nove slatkiše).

Pored toga, sajt Hrana za dušu služi i ideje, pa se tako u ostalim rubrikama mogu pronaći preporuke za knjige ili filmove, informacije o najnovijim popustima, pijačni barometar, kulinarske zanimljivosti iz zemlje i sveta i još mnoštvo korisnih saveta. Ako želite svoje recepte i iskustvo da podelite sa ostalima, dobrodošli ste u Hrana za dušu klub korisnika gde članovi postavljaju svoje recepte i ocenjuju recepte ostalih članova. A, ako vam se kojim slučajem danas ne kuva - i za to imamo rešenje! Hrana za dušu preporučuje restorane i ketering službe kod kojih je hrana provereno dobra, a koji mogu da je isporuče na željenu adresu.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Doživi Atinu i drevnu Olimpiju - Kompanija EKO SERBIA organizuje veliku nagradnu igru

Poslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica EKO Serbia, kao partneri Olimpijskog komiteta... Više...

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

Novogodišnja rasveta u Londonu treperi u ritmu srca malog Bilija

Mondenski šoping kvart u Londonu, čuveni Kovent Garden, ove Nove godine i Božića osvetljen je... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed