Novi portal za kupovinu i prodaju polovnih automobila

Šabac, 16. Novembar 2011. PR Objave: Obaveštenje -

Novi portal za kupovinu i prodaju polovnih automobila

Portal za oglašavanje, kupovinu i prodaju polovnih automobila www.mojpolovniauto.com od kako je počeo sa radom beleži značajne rezultate i konstantan porast posete.

Portal za oglašavanje, kupovinu i prodaju polovnih automobila www.mojpolovniauto.com od kako je počeo sa radom beleži značajne rezultate i konstantan porast posete. Pa tako 5. mesec od kako je sajt počeo sa radom, beleži preko 30 000 poseta na mesečnom nivou sa tendencijom rasta.

Direktor portala Dušan Danilović ocenjuje da je rezultat koji je postignut za kratko vreme, posledica dobro organizovane politike od samog početka prema svim strukturama zaineresovanih grupa koje koriste usluge portala. Naime, portal teži da svakom korisniku omogući lak pristup informacijama, u isto vreme svim kupcima približi potrebne  informacije za donošenje dobre odluke koja se tiče nabavke polovnog automobila i delova potrebnih za postojeći automobil, kao i pronalaženja auto usluga.

Zanimljivo je da portal ima višestruke mogućnosti oglašavanja putem banera, istaknutih oglasa, popusta i da su te usluge potpuno besplatne ukoliko oglašivači zadovolje osnovne principe postavljene politike portala. U svojoj ponudi oglašavanja portal ima poseban odnos prema auto salonima, lizing kućama I dilerima polovnih automobila, pa tako ima razvijenu posebnu sekciju, u okviru sajta, gde predstavlja kompletnu ponudu određene kompanije, sve u cilju relevantnije pretrage i dostupnosti informacija kupcima.  Kompanije koje su prepoznale mogućnosti portala, uveliko već koriste sve pogodnosti koje su im pružene, kao na primer "Auto Italia" i druge.PODACI O FIRMI

Naziv: Moj polovni auto
Adresa: Marička 21
Grad: Šabac 15000
e-mail: mojpolovniauto@gmail.com
Web: www.mojpolovniauto.com
Tel: +381 (62) 97 37 518

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Prva iPhone aplikacija u Srbiji za online prodaju automobila

Od sada još jedan način za brži pristup i lakše objavljivanje auto oglasa uz iPhone & iPod aplikaciju... Više...

Najveći online katalog novih automobila

Noviautomobili.net Vam predstavlja najveći online katalog novih automobila, koji je deo najmodernijeg... Više...

VB Leasing polovna vozila - specijalna zimska ponuda

VB Leasing polovni automobili već od 1.500 evra Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed