Bezbedno pređi ulicu uz Bananicu

Beograd, 31. Avgust 2011. PR Objave: Najava -

Bezbedno preÄi ulicu uz Bananicu

Društveno odgovorna aktivnost kompanije "Soko Štark" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i podrškom Ministarstva prosvete. Preko 80 hiljada poklona za sve prvake u više od 1200 škola u Srbiji!

U saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i uz podršku Ministarstva prosvete RS, kompanija Soko Štark organizuje akciju "Bezbedno pređi ulicu uz Bananicu". Cilj akcije je skretanje pažnje javnosti na bezbednost dece u saobraćaju, povećanje nivoa pažnje vozača i edukacija mališana koji polaze u školu.

Prvog septembra ispred Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Beogradu okupiće se javne ličnosti koje će sa maskotom akcije, Bananicom, pomagati deci da pređu ulicu i savetovati ih u vezi sa osnovnim pravilima za bezbedan prelazak ulice. Akciji će prisustvovati Ivica Dačić, Ministar unutrašnjih poslova RS, a svoj dolazak najavili su Lena Bogdanović, Miloš Milovanović, Dr Feelgood, Srđan Ivanović, Voja Nedeljković i mnogi drugi. Pored toga, preko 80 hiljada mališana koji polaze u prvi razred u više od 1200 škola na teritoriji Republike Srbije dobiće poklon pakete kompanije "Soko Štark" koji se sastoji od rasporeda časova sa uputstvima za bezbedan prelazak ulice i Bananica slatkišima.

"Sa željom da najmlađim učesnicima u saobraćaju polazak u školu učinimo bezbednijim i slađim odlučili smo se za aktivnost u periodu kada je učešće dece u saobraćaju najfrekventnije. Apelujemo na sve vozače da obrate pažnju na svu decu, a posebno na mališane koji polaze u prvi razred zato što su oni uzbuđeni zbog početka škole i još uvek nemaju rutinu prilikom prelaska ulice. Izuzetno nam je drago što je akcija naišla na odobravanje resornih ministarstava jer duboko verujemo da će samo zajednički napori društva u celini dovesti do sigurnosti najmlađih učesnika u saobraćaju.", rekao je Aleksandar Mladenović, regionalni brend menadžer kompanije Atlantic grupa.

Bananica, generacijama dečiji omiljeni slatkiš sa kojom rastu i razvijaju se, želi da bude aktivan učesnik unapređenja dečije bezbednosti. Uz najlepše želje prilikom polaska u školu, Bananica želi da bude uz prvake i pomogne im u tom važnom trenutku.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Vežbanje je lek - Značaj fizičke aktivnosti u prevenciji gojaznosti

Ministarstvo zdravlja i Privredna komora Srbije - Udruženje za prehrambenu industriju organizovali... Više...

Uspešna akcija "Baci deset za deset godina" - Građani i kompanije prikupili rukavice za decu iz Svratišta

Inicijativom "Baci deset za deset godina", u organizaciji Trag fondacije, prikupljene su rukavice... Više...

Zašto su igre skrivanja dobre za decu?

Igre skrivanja kod dece razvijaju socijalne sposobnosti, podstiču maštu, razvijaju sposobnost rešavanja... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed