MMS - MINERAL NOVOG MILENIJUMA

Beograd, 04. Februar 2011. PR Objave: Obaveštenje -

MMS - MINERAL NOVOG MILENIJUMA

Najjači prirodni ubica virusa i bakterija

MMS, mineral novog milenijuma, je 28-procentni rastvor natrium-hlorita u destilovanoj vodi koji se, uz adekvatnu pripremu, koristi kao eliksir za lečenje svih vrsta oboljenja izazvanih mikroorganizmima (virusi, bakterije, paraziti i gljivice). Joni hlor-dioksida, koji se dobiju mešanjem preparata i jestive kiseline (limun, sirće, itd), su najjači prirodni razarači patogenih mikroorganizama u ljudskom telu. U kontaktu sa njima joni ih uništavaju oduzimanjem elektrona, uz oslobađanje velike energije, tako da se ponašaju kao mikro dinamit u organizmu. Zahvaljući svojoj razornoj moći na mikro nivou, virusi i bakterije ne mogu da razviju rezistenciju na preparat. Zbog svoje strukture molekul hlor-dioksida se ponaša kao kiseonik u organizmu, čime pomaže boljem radu imunog sistema. MMS je registrovan na Vojno-medicinskoj akademiji, dozvoljen je za oralnu upotrebu i nema negativnih posledica na organizam ljudi i životinja.

Veoma efikasan kod širokog spektra bolesti, prema iskustvu više od 5 miliona korisnika u 30 zemalja, MMS efikasno čisti telo od mikroorganizama koji uzrokuju do 95% bolesti. Do sada je potvrđen u lečenju herpesa, hepatitisa, svih vrsta gripa i ostalih sezonskih virusnih oboljenja, nekih vrsta kožnih bolesti, kandide, svih vrsta upala, itd. Preparat pomaže i pri lečenju težih oboljenja jer snabdeva organizam kiseonikom, rasterećuje ga od patogenih mikroorganizama i pomaže da se energija usmeri na lečenje osnovnog oboljenja.

MMS je iznenadno otkriće Džima Hambla, čoveka koji je pokušavao da pronađe mitski lek protiv malarije u prašumama Južne Amerike. Polazeći od ideje da je hlor-dioksid odličan za pročišćavanje vode, a da se ljudsko telo 80% sastoji od vode, Džim Hambl je pronašao način oralne upotrebe hlor-dioksida u malim dozama (kapima).

Cena jedne bočice od 100 ml je 1500 din, a pakovanje može da traje od 6 do 12 meseci, u zavisnosti od učestalosti korišćenja. Više informacija pročitajte na www.esotheria.com. Za sva dodatna pitanja javite se na broj telefona 011/3285-949 i 011/2631-820 ili na e-mail esother@eunet.rs.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

Ključne reči

mms, virusi, bakterije, esotheria

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed