PositiveDay - nova informatička rešenja novosadskog POSITIVE-a

Novi Sad, 29. Novembar 2010. PR Objave: Saopštenje -

PositiveDay - nova informatiÄka reÅ¡enja novosadskog POSITIVE-a

IT kompanija POSITIVE iz Novog Sada predstavila je u petak 12. novembra novi set informatičkih usluga kao i rezultate rada 2010. godine svojim korisnicima na vorkšopu „PositiveDay“ na Petrovaradinskog tvrđavi. Korisnici su imali priliku da detaljno budu informisani o novim uslugama koja nudi ova IT kompanija iz domena Poslovne primene interneta, VoIP tehnologije i rešenja i načina iznajmljivanja opreme za različite događaje.

Positive je, godinama unazad svoju stručnost i osposobljenost dokazao kao tehnička i logistička podrška na mnogim muzičkim, sportskim, kulturnim dešavanjima u zemlji kao Exit Festival, Cinema City, koncert Madone na Ušću, Evropsku juniorsko prvenstvo u atletici, kvalifikacije za svetsku ligu u odbojci i mnogi drugi.

Korisnicima je od sada omogućeno da iznajme računarsku i dodatnu prateću opremu za edukaciju zaposlenih, prezentacije, sajamske priredbe i druge različite događaje bez obzira na veličinu ili vremenski period.

VoIP tehnologija i rešenja svojim rešenjima omogućava korisnicima smanjenja troškova kompletne komunikacije - rešenje putem interneta u odnosu na klasično povezivanje telefonskim centralama ili mobilnim operaterima. Prednosti nad klasičnim analognim centralama: manje cene poziva, snimanje razgovora, preusmeravanje poziva, gsm gateway, specifikacije poziva, govorna pošta, fax kroz e-mail, ograničavanje odlaznih poziva i mnoge druge mogućnosti u odnosu na zahtev i potrebe korisnika.

Usluge iz oblasti poslovne primene interneta: Konsalting, kreiranje i sprovođenje strategije u oblastima prisustva kompanije na internetu (poslovna primena interneta), izrada web sajtova i web prodavnica za pravna i fizička lica, kreiranje sistema za upravljanje sadržajima na internetu. Optimizacija sajta za pretraživače (SEO), izrada projektne dokumentacije, informacione web arhitekture, izrada web sajt plana, analize, monitoring i aktivnosti kreiranja ili vođenja kompanijskih naloga na društvenim mrežama. Kreiranje i sprovođenje strategije u oblastima internet i online marketinga i odnosa sa javnošću.

Više informacija o ovim inovacijama može se pogledati i na www.positive.rs,  video prilog na Live-e.tv ili pročitati na njihovom kompanijskom blogu.

 PODACI O FIRMI

Naziv: POSITIVE
Adresa: Danila Kiša 5
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@positive.rs
Web: www.positive.rs
Tel: +381 21 472 03 88

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Postani član najveće studentske organizacije na svetu!

Najveća međunarodna organizacija vođena od strane mladih, AIESEC, regrutuje nove članove. Mladi... Više...

Pomoć socijalno ugroženim porodicama - EKO put do srca

EKO Serbia, članica Hellenic Petroleum grupe, obezbedila je donaciju u iznosu od 587.000 RSD kao... Više...

Doživi Atinu i drevnu Olimpiju - Kompanija EKO SERBIA organizuje veliku nagradnu igru

Poslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica EKO Serbia, kao partneri Olimpijskog komiteta... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed