Otvoren prvi specijalistički ORTHO centar u Nišu!

Niš, 02. Septembar 2010. PR Objave: Saopštenje -

Otvoren prvi specijalistiÄki ORTHO centar u NiÅ¡u!

Rudo AD Beograd otvorio je danas u Nišu prvi specijalistički ortopedski centar koji pokriva južni region Srbije, namenjen pacijentima sa potrebom za posebnim ortopedskim pomagalima, stručnom medicinskom osoblju i širem građanstvu. Specijalistički ortopedski centar objedinjuje ortopedsku radionicu, gde će se obavljati besplatni pregledi i merenja pacijenata za izradu svih potrebnih ortopedskih pomagala, kao i maloprodajni objekat koji nudi kompletan asortiman ortopedske opreme i pomagala.

Rudo AD Beograd otvorio je danas u Nišu prvi specijalistički ortopedski centar koji pokriva južni region Srbije, namenjen pacijentima sa potrebom za posebnim ortopedskim pomagalima, stručnom medicinskom osoblju i širem građanstvu. Specijalistički ortopedski centar objedinjuje ortopedsku radionicu, gde će se obavljati besplatni pregledi i merenja pacijenata za izradu svih potrebnih ortopedskih pomagala, kao i maloprodajni objekat koji nudi kompletan asortiman ortopedske opreme i pomagala, pravljenih prema najsavremenijim medicinskim i estetskim standardima današnjice.

"Rudo je renomirano preduzeće sa višedecenijskom tradicijom koje vodi računa o pacijentima korisnicima i njihovim potrebama. Pokretanjem ortopedskog specijalističkog centra u Nišu omogućili smo i građanima iz južnog dela Srbije da koriste naše usluge, obave besplatne preglede i dobiju potrebni proizvod izrađen individualno prema meri. Jednom nedeljno, na osnovu zakazanog pregleda, naši lekari specijalisti će vršiti preglede, a protetičari i ortotičari uzimati mere pacijentima.", rekao je dr Branislav Marković, specijalista ortopedske hirurgije i traumatologije.

Rudo specijalistički ortopedski centar u svom asortimanu nudi medicinski program namenjen pacijentima kojima je potrebna protetička nadoknada ili ispravljanje deformiteta - proteze, ortoze, ortopedska obuća i ulošci, pomoćna sredstva za hodanje, invalidska kolica i toaletni program, medicinski i antidekubitni program. Drugi deo asortimana, zdravstveno sportski program, namenjen je zdravoj populaciji i uključuje anatomsko korektivnu obuću za decu i odrasle, sportske uloške, ortoze i pomoćnu galanteriju.

Rudo ortho centar u Nišu, koji se nalazi u ulici Todora Milovanovića 26, otvoren je radnim danima od 8.00 do 20.00 časova, a subotom od 8.00 do 15.00 časova.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

Ključne reči

rudo, orto centar, rudo ad beograd

POVEZANI SADRŽAJI

Dečija anatomsko-korektivna obuća po meri

Za zdravo dečije stopalo Rudo AD predstavio je danas novi sistem proizvodnje anatomsko-korektivne... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed