Modna instalacija Suzane Perić u salonu automobila Porsche Beograd Ada

Beograd, 22. Juli 2010. PR Objave: Saopštenje -

Modna instalacija Suzane PeriÄ u salonu automobila Porsche Beograd Ada

Ovo leto u Audi salonu obeležiće jedinstvena modna instalacija dizajnerke Suzane Perić kreirana od najnovijih modela kolekcije Lipstick Jungle, čime će luksuzan prostor salona biti obogaćen uspešnim i kvalitetnim modnim brendom. Nesvakidašnji spoj visoke mode, umetnosti i vrhunskog auto dizajna modela Audi Q5, kao sastavnog dela instalacije, inspirisan je zajedničkom idejom koja povezuje SP modele i pomenuti Audi model – radost otkrivanja novih potencijala.

Ovo leto u Audi salonu obeležiće jedinstvena modna instalacija dizajnerke Suzane Perić kreirana od najnovijih modela kolekcije Lipstick Jungle, čime će luksuzan prostor salona biti obogaćen uspešnim i kvalitetnim modnim brendom. Nesvakidašnji spoj visoke mode, umetnosti i vrhunskog auto dizajna modela Audi Q5, kao sastavnog dela instalacije, inspirisan je zajedničkom idejom koja povezuje SP modele i pomenuti Audi model - radost otkrivanja novih potencijala.

"Kao mesto gde se spajaju moda, dizajn, luksuz, elegancija i lepota, Audi salon je idealno okruženje za kolekciju Lipstick Jungle koju odlikuje moć mimikrije koja pomaže da se s lakoćom prihvate urbani i autentični haos svakodnevnog života.", rekao je Bojan Muravec, generalni direktor Porsche Inter Auto S.

"Dame koje se upuste u Lipstick Jungle avanturu i ponesu neku od haljina koje sam dizajnirala poneće i deo moje energije koja će ih pokrenuti da se osećaju ženstvenije, srećnije i lepše! Kada je žena zadovoljna, ona može da uradi više nego što očekuje od sebe. Isto tako se ja osećam dok vozim Audi Q5! Ta zajednička jedinstvena energija koja nas povezuje dala je ideju za ovu postavku.", izjavila je Suzana Perić, modna dizajnerka i autorka modne instalacije, jedinstvene takve vrste kod nas, do sada.
Novom kolekcijom Lipstick Jungle umetnica Suzana Perić, kreatorskom virtuoznošću, spojila je naizgled nespojivo i stvorila vedru, angažovanu ali sofisticiranu kombinaciju za ovo leto. Model Audi Q5 odiše kvalitetom, zadovoljava ljubav prema detaljima i mnogobrojnim inteligentnim funkcijama koje vožnju u ovom modelu čine izuzetno prijatnom.

Posetioci mogu da uživaju u eleganciji i lepoti postavke svakog radnog dana od 8.00 do 19.00 časova, subotom od 9.00 do 14 časova u periodu od 19. jula do 19.avgusta.
Adresa Audi salona je: Porsche Beograda Ada, ul. Radnička 4, Beograd.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Dva super-sportska Porsche automobila od sada koriste Goodyearove pneumatike Eagle F1 SuperSport RS

Nakon nedavne prezentacije nove serije pneumatika Eagle F1 SuperSport, Goodyear objavljuje da je... Više...

Prvi Audijev električni SUV automobil e-tron opremljen Goodyearovim pneumaticima Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

Nemački proizvođač automobila je za prvu opremu svog potpuno električnog sportskog terenskog... Više...

PRVI VOLKSWAGEN FEST

Uz druženje i kvalitetnu muziku, pod sjajem severne zvezde! Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed