Streljački klub Crvena zvezda proslavlja 30 godina rada

Beograd, 07. Juli 2010. PR Objave: Obaveštenje -

StreljaÄki klub Crvena zvezda proslavlja 30 godina rada

Streljački klub Crvena zvezda proslava ove godine tri decenije plodnog rada a završna svečanost održaće se na dan osnivanja kluba 6. decembra. U finansijskom planu za ovu godinu izdvojena su značajna sredstva za obeležavanje ovog jubileja, formiran je organizacioni odbor na čijem čelu je Radoslav Ružić predsednik Skupštine SK Crvena zvezda, očekuje se pomoć i podrška sponzora i prijatelja kluba kao i sportskog društva.

Streljački klub Crvena zvezda proslava ove godine tri decenije plodnog rada a završna svečanost održaće se na dan osnivanja kluba 6. decembra. U finansijskom planu za ovu godinu izdvojena su značajna sredstva za obeležavanje ovog jubileja, formiran je organizacioni odbor na čijem čelu je Radoslav Ružić predsednik Skupštine SK Crvena zvezda, očekuje se pomoć i podrška sponzora i prijatelja kluba kao i sportskog društva.

- Planiramo da cela ova godina bude u znaku ovog značajnog jubileja, ne samo za porodicu klubova crveno - belih nego i za celokuni srpski sport – istakao je predsednik Upravnog odbora Streljačkog kluba Crvena zvezda Todor Dimitrijević na redovnoj godišnjoj skupštni kluba. – Takođe, pripremamo almanah kluba, jubilarnu značaku i plaketu, kao i druga priznanja, a krajem godine pojaviće se i kalendar vezan za ovu godišnjicu...

Streljački klub Crvena zvezda (osnovan 1980) je u poslednjih sedam godina šest puta bio najbolji klub u Srbiji, jedno je lane prepustio titulu, a razlozi su, kako je u izveštaju o radu istakao Todor Dimitrijević, nedostatak strelišta za vazdušno oružje i loši uslovi za treninge MK oružjem na strelištu Careva ćuprija, zbog čega je nekoliko strelaca napustilo klub. Jedan od najvažnijih zadataka svih članova UO SK Crvena zvezda je da se u godini jubileja završi strelište za vazdušno oružje na stadionu, obezbede bolji uslovi i kvalitenija municije za treninge i takmičenja MK oružjem, ali i pojača rad u školi streljaštva kako bi se školovali novi, mladi, strelci.

- I u ovako teškim uslovima za rad, strelci su zabeležili izvanredne rezultate i na tome im još jednom čestitam – istakao je sportski direktor kluba Vlada Jevtić, koji se odrekao novčane nadoknade za rad kao pomoć klubu. – Osvojili su od 2008. do prve polovine ove godine 115 medalja, od toga 104 pojednačne i 11 ekipnih na šampionatima Evrope, svetskim kupovima, državnim prvenstvima a još 28 na  međunarodim takmičenjima. Prošle godine je Dimitrije Grgić bio član vicešampionske selekcije Srbije vazdušnim pištoljem na EŠ u Pragu, a ove godine Jasna Šekarić i Zorana Arunović su bile u reprezentaciji Srbije na EŠ u Merakeru koja je osvojila zlato vazdušnim pištoljem. Jasna Šekarić je u Sidneju na Svetskom  kupu osvojila zlato MK pištoljem. U ovom trofejnom bilansu velikog udela imaju i sestre Zorana i Jelena Arunović kao i Jasmina Grić ali i mladi strelci Miloš Katanić, Nikolina Zagorac... Upravnom odboru kluba treba odati priznanje, jer je uspeo da, u veoma teškoj ekonomskoj situaciji, obezbedi sredstva da strelci učestvuju na oko 130 takmičenja i na 77 su osvojili medalje. Program takmičenja je skoro u celosti ispunjen, a zbog toga su često žrtvovana i primanja zaposlenih, tako da im se duguju plate.

Delegati Skupštine SK Crvena zvezda (prisustvovalo je 17 od 30 članova) prihvatili su finansijski izveštaj i izveštaj o radu, kao i plan za naredni period. U radnom Predsedništvu bili su Radoslav Rušić, Vlada Jevtić, Zorana Arunović i Todor Dimitrijević. Zbog obaveza na radnim mestima dvoje članova nadzornog odbora je podnelo ostavke, pa su izabrni novi Dragoljub Marić i Ljubiša Popović. Predsednik je Iva Dimitrijević.PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez Srbije
Adresa: Službeni Put Zavoda 5
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@serbianshooting.rs
Web: www.serbianshooting.rs
Tel: +381 11 3058-571

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tri pojedinačne titule Pančevcima na Prvenstvu Vojvodine MK oružjem

Od četiri, strelci Pančeva, osvojili su tri pojedinačne titule na Prvenstvu Vojvodine za za kadetski... Više...

Konferencija za medije povodom Šampionata sveta u streljaštvu

Pozivamo vas na konferenciju za medije povodom Šampionata sveta u streljaštvu (gađanje glinenih... Više...

Juniori drugi puškom na "Olimpijskim nadama" u Njitri

Juniori drugi puškom na "Olimpijskim nadama" u Njitri sa rezultatom 1.766 krugova boljim od državnog... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed