InterFest ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi

Beograd, 11. Juni 2010. PR Objave: Saopštenje -

InterFest ove godine na Petrovaradinskoj tvrÄavi

Sedmi međunarodni festival vina InterFest biće održan od 17. do 19. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Posetioci će imati priliku da degustiraju veliki broj različitih vrsta vina, a predstaviće se 25 vinskih regiona, odnosno 100 proizvođača vina iz 9 zemalja, među kojima će istaknuto mesti imati vinarije iz svih domaćih vinskih regiona.

Sedmi međunarodni festival vina InterFest biće održan od 17. do 19. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Posetioci će imati priliku da degustiraju veliki broj različitih vrsta vina, a predstaviće se 25 vinskih regiona, odnosno 100 proizvođača vina iz 9 zemalja, među kojima će istaknuto mesti imati vinarije iz svih domaćih vinskih regiona. Festival će obuhvatiti niz predavanja i radionica, namenjenih prvenstveno enolozima i stručnjacima iz vinske industrije.

Kapije Festivala će biti otvorene svakog dana od 18 h do ponoći, ulaz je besplatan, a ljubitelji vina će na blagajnama moći da kupe degustacione čaše po ceni od 150 dinara i vaučere za degustaciju, koji koštaju 50 dinara.

Pored najkvalitetnijih vina, svi istinski hedonisti, romantičari i avanturisti imaće odličnu priliku da uz fantastičan pogled sa Petrovaradinske tvrđave uživaju i u mediteranskim, vojvođanskim i italijanskim specijalitetima koje će pripremati kulinarski majstori iz regiona.

Festival će posetiti vinski vitezovi iz nekoliko međunarodnih viteških vinskih redova, a posetioci će svake večeri, nakon završetka zvaničnog programa, moći da provedu romantičnu noć za pamćenje uz kvalitetan muzički šou na terasi Petrovaradinske tvrđave.

InterFest se održava pod pokroviteljstvom Vlade AP Vojvodine i Grada Novog Sada.PODACI O FIRMI

Naziv: INTERFEST
Adresa: Vojvode Šupljikca 51
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@interfest.org.rs
Web: www.interfest.org.rs
Tel: +381 11 38 35 818

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Cafe Lavash predstavio vina od kuma - Veče posvećeno vinima velikog majstora Frensis Ford Kopole

Restoran "Cafe Lavash" i kompanija Wine Time d.o.o. predstavili su ekskluzivna vina velikog filmskog... Više...

Toskana nadomak Beograda - Otkrijte čari pravih vina

Odlična hrana, vrhunska vina i izuzetan provod obeležili su otvaranje ekskluzivnog kompleksa "Vinarija... Više...

Udruženi nastup srpskih vinara na VINITALY 2016 u Veroni

Na inicijativu redakcija portala vinovnik.rs i TU! magazin, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed