Ivan Stević 45. u prologu trke Pet krugova oko Moskve

Beograd, 07. Maj 2010. PR Objave: Najava -

Ivan SteviÄ 45. u prologu trke Pet krugova oko Moskve

Ivan Stević, srpski profesionalac u profi timu "Partizan Srbija" najbolje je palisirani vozač ove ekipe u prologu trke kategorije 2.2 "Pet krugova oko Moskve" na stazi Krilatsko.

Ivan Stević, srpski profesionalac u profi timu "Partizan Srbija" najbolje je palisirani vozač ove ekipe u prologu trke kategorije 2.2 "Pet krugova oko Moskve" na stazi Krilatsko.

U vožnji na hronometar na 4,2 kilometra, Stević je zabeležio vreme od 5:49,42 minuta što je 31 sekund slabije od pobednika Ivana Kovaleva, člana tima Moskva koji je sjajno vozio prossečnom brzinom od 47,5 km na čas i postigao vreme 5:18,63 minuta!

- U odnosu na sastav karavana u tri jednodnevne trke kategorije 1.2 koje smo vozili prošlog vikenda, došle su dve nove ekipe Sankt Peterburg i regionalni tim Primorske oblasti tako da je u trci 106 biciklista u 19 timova i reprezentacija – kaže trener "Partizan Srbije" Dušan Banović. – Mi nismo imali specijalne bicikle za hronometar i plasman je realan. Mali peh je bio što je naš najbolji hronometraš Esad Hasanović zakasnio sa startom... Prolog se računa za generalni plasman ove veoma cenjene trke na kojoj učestvuju i svi najbolji ruski profi timovi, ali i nekoliko nacionalnih reprezentacija. Prva etapa 7. maja je na olimpijskoj stazi Krilatsko, deset krugova, 136 km.

Biciklisti profi tima "Partizan Srbija" dobro su je upoznali, u tri trke kategorije 1.2 imali su prošlog vikenda lepe plasmane – Žolt Der i Esad Hasanović su pobedili a Ivan Stević je jednom bio peti, a jednom sedmi...

Rezultati, prolog trke "Pet krugova oko Moskve", 4,2 km na stazi Krilatsko (prosek 47,547 km na čas): 1. Ivan Kovalev (Rusija, Moskva) 5:18,63 minuta, 2. Andrej Solomenikov (Rusija, tim "Kaćuša") 5:22,47, 3. Dmitri Kosiakov (Rusija, "Kaćuša") 5:23,27...45. Ivan Stević 5:49,42, 54. Žolt Der (obojica Srbija profi tim "Partizan Srbija"),5:55,13, 60. Jauhen Sobal (Belorusija, "Partizan Srbija"), 73. Nikola Kozomara 6:00,78, 106. Esad Hasanović (obojica Srbija, "Parizan Srbija").PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Spa-Francorchamps domaćin odlučujuće, pretposlednje trke evropske serije Le Mans

Pretposlednja trka ovogodišnje sezone, 4 sata Spa-Francorchamps, ima nekoliko jedinstvenih karakteristika... Više...

Kamion sa Goodyearovim pneumaticima najbrži na eko-trci po Africi

Holanđanin Gerard de Rooy doživeo je trenutak nostalgije na trci Africa Eco Race u klasi kamiona... Više...

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana rekordna za Dunlop

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana bila je za Dunlop trka veka. Trkači sa Dunlopovim pneumaticima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed