Prvo PR takmičenje studenata Vojvodine PRimer 2010

Novi Sad, 30. April 2010. PR Objave: Saopštenje -

Prvo PR takmiÄenje studenata Vojvodine PRimer 2010

Centar za odnose s javnošću Novog Sada i Društvo Srbije za odnose s javnošću organizuju prvo PR takmičenje studenata Vojvodine "PRimer 2010".

Centar za odnose s javnošću Novog Sada i Društvo Srbije za odnose s javnošću organizuju prvo PR takmičenje studenata Vojvodine "PRimer 2010". Cilj je da se svim zainteresovanim studentima osnovnih akademskih, strukovnih i master studija na državnim i privatnim fakultetima u pokrajini, omogući da steknu dodatnu edukaciju i praksu iz oblasti odnosa s javnošću. Pravo učešća imaju redovni i vanredni studenti ispod 27 godina starosti, kotizacija se ne naplaćuje, a važno je napomenuti da timovi mogu biti sastavljeni i od članova sa različitih fakulteta.

- "PRimer 2010" je prava prilika da studenti prošire znanja koje stiču na fakultetima i da se oprobaju u rešavanju stvarnih studija slučaja i u razradi PR strategija za buduće klijente. Pokretanjem takmičenja namera nam je da omogućimo budućim PR profesionalcima, ali i svim onima koje zanima ta oblast, da teorijska znanja upotpune praktičnim iskustvom i da na taj način dodatno promovišemo menadžment odnosa s javnošću, kaže predsednik Centra za odnose s javnošću Novog Sada Marijeta Lazor.

Svi zainteresovani studenti svoje timove, sastavljene od najviše pet članova, mogu prijaviti na web stranici Društva Srbije za odnose s javnošću www.pr.org.rs na kojoj mogu pronaći dodatne informacije o takmičenju, kao i prijavni formular. Nakon prijavljivanja koje je već u toku, timovi će dobiti studije slučaja (case study) na kojima će raditi do 15. maja, kada je i rok za predaju radova. 
Žiri sastavljan od uglednih stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću, će pristupiti ocenjivanju i odabrati pet najuspešnjih radova koji će se plasirati u završnicu.
Finale takmičenja će se održati 22. maja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Za sve učesnike finala obezbeđeni su prigodni pokloni, a najuspešniji su u prilici da osvoje komplet ulaznica za EXIT festival, kao i učešće na međunarodnoj PR konferenciji na Kozari, koja se održava krajem maja 2010. godine.PODACI O FIRMI

Naziv: Društvo Srbije za odnose s javnošću
Adresa: Resavska 31
Grad: Beograd 11000
e-mail: drustvo@pr.org.rs
Web: www.pr.org.rs
Tel: +381 11 32 444 37
Kontakt osoba:
Ime: Tijana Varagić
Funkcija: Sekretar DSOJ
Tel:
e-mail: drustvo@pr.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Regionalna runda Evropskog BEST inženjerskog takmičenja - EBEC Balkan

Udruženje studenata tehnike Evrope "BEST" Beograd ove godine organizuje projekat EBEC Balkan, regionalnu... Više...

Regionalna runda Evropskog BEST inženjerskog takmičenja - EBEC Balkan

Udruženje studenata tehnike Evrope "BEST" Beograd ove godine organizuje projekat EBEC Balkan, regionalnu... Više...

Otvorene su prijave za drugi po redu AIBG - studentsko takmičenje na polju veštačke inteligencije

Drugi AIBG će se održati 6. i 7. decembra u Nordeus Hub-u, gde će takmičari raditi 20 časova... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed