Dečija anatomsko-korektivna obuća po meri

Beograd, 08. April 2010. PR Objave: Saopštenje -

DeÄija anatomsko-korektivna obuÄa po meri

Za zdravo dečije stopalo Rudo AD predstavio je danas novi sistem proizvodnje anatomsko-korektivne dečje obuće po meri, pravljene prema medicinskim i estetskim standardima današnjice. Anatomsko-korektivna linija obuće po meri omogućava prevenciju potencijalnih deformiteta stopala kod dece, kao i korekciju već postojećih deformiteta u početnom stadijumu. Obuća je izrađena od prvoklasnih prirodnih, antialergijskih materijala, omogućava normalno disanje stopala i upija znoj.

Rudo AD predstavio je danas novi sistem proizvodnje anatomsko-korektivne dečje obuće po meri, pravljene prema medicinskim i estetskim standardima današnjice. Anatomsko-korektivna linija obuće po meri omogućava prevenciju potencijalnih deformiteta stopala kod dece, kao i korekciju već postojećih deformiteta u početnom stadijumu. Obuća je izrađena od prvoklasnih prirodnih, antialergijskih materijala, omogućava normalno disanje stopala i upija znoj.

"Zdravo stopalo deteta osnovni je preduslov za zdrav i pravilan razvoj kukova, kičme i organizma u celini. Nega stopala deteta počinje od dana rođenja, a posebnu pažnju treba obratiti na period od prohodavanja do desete godine, jer je stopalo tada najosetljivije. Anantomsko-korektivna obuća koju radimo prema posebnim standardima pravi se na osnovu procene lekara specijaliste, individualno za svako dete. Ove cipele mogu da nose i deca koja imaju zdrava stopala, kao vid preventive i zaštite stopala." rekao je dr Branislav Marković, ortoped.

Besplatni lekarski pregledi se vrše svake subote u Rudo prodajnom objektu u Nemanjinoj ulici, broj 3. Pregled je potrebno zakazati putem brojeva telefona 011/2651 231, 2651 540, 2650 034 ili 060 8111 444. Nakon pregleda, koji uključuje skeniranje stopala, dobija se kompjuterski snimak na osnovu kojeg lekar ortoped procenjuje zdravstveno stanje i preporučuje anatomsko-korektivnu obuću ili anatomske uloške, koji se takođe izrađuju po meri.

Brojevi cipela se kreću u rasponu od 26 do 36 u devet varijacija boja i dva osnovna modela. Sandale za decu prave se za brojeve od 24 do 30 u pet varijacija boja i dva osnovna modela. Isporuka obuće je 7 dana nakon uzete mere.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Adidas ZX 630 - Budućnost inspirisana prošlošću

Nakon uspeha klasika iz 70-ih koji su zadovoljavali ukuse i sportskog i svakodnevnog oblačenja,... Više...

Grupovina Tržni Centar - Prvi Internet tržni centar u Srbiji

Danas, 10.oktobra 2011. godine, otvoren je potpuno novi i drugačiji od svega na šta ste navikli... Više...

Otvoren prvi specijalistički ORTHO centar u Nišu!

Rudo AD Beograd otvorio je danas u Nišu prvi specijalistički ortopedski centar koji pokriva južni... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed