Gajičić pozvao na pripreme kadete i juniore

Beograd, 30. Mart 2010. PR Objave: Saopštenje -

GajiÄiÄ pozvao na pripreme kadete i juniore

Selektor Srbije za mlađe kategorije Saša Gajičić, nekadašnji profesionalac, pozvao je na pripreme grupu kadeta i juniora.

Selektor Srbije za mlađe kategorije Saša Gajičić, nekadašnji profesionalac, pozvao je  na pripreme grupu kadeta i juniora.

U kadetskom uzrastu u hotelu Dom u Beogradu okupiće se od 5. do 7. aprila Miloš Borisavljević i Stefan Filipović (obojica Metalac), Stefan Stefanović i Luka Samardžić (obojica Borac, Čačak), Aleksandar Mitić (Partizan), Džejlan Hukić (Novi Pazar) i Miloš Kostov (Železničar MBN). Juniori će biti u kampu od 7. do 10. aprila, a spisak od osam vozača Gajičić će saopštiti posle trke "Otvaranje sezone" u nedelju 4. aprila.

- Sa kadetima planiramo dve test trke od po pet kilometra, jednu na usponu na Avalu, drugu na Obrenovačkom putu - kaže Gajičić. – Takođe, simuliraćemo i trku sa deonicama različitog intenziteta. Juniori će imati sličani program sa testiranjem i dve simulacije trke sa slabim, srednjim i jačim intenzitetom...

Biciklistički savez Srbije organizovao je minulog vikenda i dva zajednička treninga, koje je vodio Nikola Jakovljević, mladi beogradski stručnjak:

- Radili smo na stazi na putu Surčin - Galovica i drugog dana na stazi Beograd - Ralja – Beograd, stim što su mlađi biciklisti okrenuli kod Šuplje stene – kaže Nikola Jakovljević- - Bilo je oko 20 učesnika, mislim da je BSS povukao pravi potez i da slične zajedničke treninge, na koje pozivamo sve bicikliste, valja organizvati i ubuduće, kad god se nađe slobodan termin. U većoj grupi i pod stručnim nadzorom se bolje radi...PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Goodyear ponovo na auto trkama

Posle trinaest godina predaha Goodyear se vratio na međunarodnu scenu trka sportskih automobila.... Više...

Goodyear je ekskluzivni dobavljač pneumatika za evropske trke kamiona

Svi učesnici Evropskog prvenstva FIA u trkama kamiona će se sledeće tri godine takmičiti isključivo... Više...

Goodyear najavljuje povratak na 24 sata Le Mana i svetsko prvenstvo FIA WEC

Sa novom serijom trkačkih pneumatika razvijenih za svetsko prvenstvo FIA World Endurance Championship... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed