ICCCPO uručio specijalno priznanje Svetlani Vukajlović, direktorki RZZO

Beograd, 26. Mart 2010. PR Objave: Saopštenje -

ICCCPO uruÄio specijalno priznanje Svetlani VukajloviÄ, direktorki RZZO

Članovi Upravnog odbora ICCCPO, Internacionalne konfederacije udruženja roditelja dece obolele od raka, na čelu sa predsednikom Bensonom Pauom, koji su došli u radnu posetu Beogradu, uručili su specijalno priznanje Svetlani Vukajlović, direktorki RZZO, za nesebično zalaganje prilikom osposobljavanja roditeljskih kuća i radu na podizanju kvaliteta lečenja dece obolele od raka u Srbiji.

Članovi Upravnog odbora ICCCPO, Internacionalne konfederacije udruženja roditelja dece obolele od raka, na čelu sa predsednikom Bensonom Pauom, koji su došli u radnu posetu Beogradu, uručili su specijalno priznanje Svetlani Vukajlović, direktorki RZZO, za nesebično zalaganje prilikom osposobljavanja roditeljskih kuća i radu na podizanju kvaliteta lečenja dece obolele od raka u Srbiji. Uprava ICCCPO je odlučila da održi redovan polugodišnji sastanak u Srbiji i time podrži vidan napredak u radu NURDOR-a i svih članica lokalnih udruženja koja deluju pri hematoonkološkim odeljenjima bolnica u Srbiji, koji se na nacionalnom nivou zalažu za poboljšanje uslova lečenja, nege i rehabilitacije dece obolele od raka, kao i za podizanje nivoa svesti javnosti o problematici raka kod dece.

Prilikom uručenja priznanja Benson Pau je izjavio da je "misija Konfederacije razmena informacija i iskustava između roditeljskih grupa širom sveta i svih uključenih u proces lečenja i rehabilitacije dece obolele od raka, kako bi se pronašao najdelotvorniji pristup lečenju za svu obolelu decu u svetu. Doprinos državnih institucija govori o visoko razvijenoj svesti društva, što i jeste cilj delovanja svake roditeljske grupe."

Razlog posete ICCCPO našoj zemlji je održavanje redovnog polugodišnjeg sastanka Upravnog odbora koji sačinjavaju roditelji preminule ili izlečene dece širom sveta, iz Južne i Severne Amerike, Azije, Evrope, Srbije i sa Novog Zelanda. Delegacija je posetom želela da pruži podršku roditeljima, članovima NURDOR-a i svim organizacijama članicama, čije je zalaganje na nacionalnom nivou postiglo vidan uspeh u poslednjem periodu.

Tokom petodnevnog boravka u Beogradu, članovi Upravnog odbora ICCCPO posetiće Roditeljsku kuću i bolnice u kojima se leče deca obolela od raka, razmeniti radna iskustva sa članovima NURDOR-a i dogovoriti se o daljem radu Konfederacije.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BIS Humanitarni bazar za pomoć NURDOR-u

Danas je Britanska Internacionalna škola organizovala tradicionalni humanitarni bazar u dva prelepa... Više...

Pokrenut projekat "Jači od straha" u borbi protiv kancera

Pokretanjem veb stranice www.jaciodstraha.rs zvanično je započet edukativni projekat posvećen... Više...

Zaposleni Sberbank Srbija na Beogradskom maratonu trčali za NURDOR

Više od 170 zaposlenih Sberbank Srbija je ovog vikenda sa svojim porodicama učestvovalo u Trci... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed