Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o isporučila 15 smart vozila kompaniji GOODYEAR

Beograd, 11. Mart 2010. PR Objave: Saopštenje -

Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o isporuÄila 15 smart vozila kompaniji GOODYEAR

Kupovina smart vozila označava početak saradnje između kompanije Mercedes-Benz i kompanije GoodYear u Srbiji, koja je veoma značajna zbog činjenice da je u pitanju najveći svetski proizvođač pneumatika sa preko 28 fabrika i 80 000 zaposlenih širom sveta i da uspešno posluje i na našem tržištu. U Srbiji posluje preko svoje fabrike Sava Tires, Kranj-Slovenija.

Kupovina smart vozila označava početak saradnje između kompanije Mercedes-Benz i kompanije GoodYear u Srbiji, koja je veoma značajna zbog činjenice da je u pitanju najveći svetski proizvođač pneumatika sa preko 28 fabrika i 80 000 zaposlenih širom sveta i da uspešno posluje i na našem tržištu. U Srbiji posluje preko svoje fabrike Sava Tires, Kranj-Slovenija.

"Iako Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora postoji na našem tržištu više od 13 godina, najmlađi brend - Smart, uveden je tek 2009. godine, na salonu automobila u Beogradu. Drago nam je što su kompanija GoodYear i njeni VULCO parteri prepoznali mogućnost ne samo praktične i štedljive upotrebe Smart vozila, već i atraktivne promocije kroz novi, inovativni mladi brend koji sve snažnije zauzima čvrstu poziciju u svesti potrošača. Uvereni smo da je ovo početak odlične saradnje između dve uspešne komanije i ovih izuzetnih brendova." rekao je Milovan Dević, direktor prodaje i marketinga putničkih vozila Mercedes-Benz SCG.

"Mi želimo da idemo korak dalje. Želimo da se razlikujemo od ostalih servisa. Želimo da se razlikujemo po kvalitetu proizvoda i kvalitetu pruženih usluga. To je jedino moguće trajnim opredeljenjem uvođenja i poštovanja visokog kvaliteta standarda u Vulco servisu. Svaki Vulco servis jednako predstavlja lanac i na taj način učvršćujemo robnu marku Vulco na sve konkurentnijem tržištu. A suštinski to je ono po čemu želimo da nas prepoznaju krajnji korisnici. Odlučili smo se za promotivno zamensko vozilo koje podrazumeva jedinstveno oglašavanje celokupnog Vulco lanca kao i oglašavanje samog Vulco servisa koje ga čini prepoznatljivim u svom neposrednom okruženju. Osnovna zamisao zamenskog vozila je da bude na usluzi našem krajnjem korisniku za vreme koje njegov automobil provede u Vulco servisu. Opredelili smo se za vozilo Smart jer smatramo da je optimalna kombinacija modernog, ekonomičnog i promotivnog vozila. Smart vozila su najbolja mobilna reklama, omogućuju kvalitetniji odnos s krajnjim kupcima. Nadam se da ćemo ovom akcijom postići kumulativan efekat za nas i naše partnere. Zamensko-promotivno vozilo Smart je brendirano u kombinaciji prepoznatljivih Vulcovih boja. Svaki naš Vulco partner dobio je mogućnost da učestvuje u ovoj akciji. Primopredaja vozila je danas i mi smo veoma srećni i zadovoljni jer smo uspeli da realizujemo akciju koja je dugo najavljivana." izjavio je Vlastimir Bukvić, specijalista za razvoj maloprodaje kompanije GoodYear za tržište Srbije.

O kompaniji GoodYear i Vulco mreži

Kompanija GOODYEAR, između ostalog, ulaže i u razvoj maloprodaje, tako da danas ima preko 3 500 maloprodajnih jedinica širom sveta.
Vulco kao jedan od maloprodajnih koncepta, ima dugu i uspešnu tradiciju u zadovoljavanju potreba krajnjih korisnika za kvalitetnim pneumaticima i pružanju usluga za njihova vozila.
Vulco je multinacionalni franšizni lanac brzih servisa kompanije GOODYEAR u koga imaju poverenja vozači automobila širom Evrope. Rasprostranjen je pre svega u Francuskoj, Španiji i Belgiji, a što se tiče regiona prisutan je u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.
Priključivanjem franšiznom lancu Vulco servis ostaje na proverenom putu ka uspehu, oslanjajući se na provereni tržišni koncept, koristeći mogućnost da osnaži svoju poziciju na regionalnom tržištu.
Vulco mreža u Srbiji počela je sa radom u drugoj polovini 2006. godine. Danas postoji 30 Vulco partnera, koji su rasprostranjeni širom Srbije.
Svi Vulco servisi su karakterističnog spoljnjeg vizuelnog identiteta. U pitanju su kombinacije prepoznatljivih Vulcovih boja - plava, žuta i bela.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Goodyear u iščekivanju rekordnih brzina na 24 časa Le Mana

Goodyear se nakon više od deset godina vraća na jednu od najprestižnijih trka na svetu 24 časa... Više...

Goodyear spreman za početak prvenstva turing automobila u okviru WTCR

Krajem sledeće nedelje na belgijskoj stazi Zolder otpočinje nova sezona svetskog šampionata FIA... Više...

Goodyear preko licencirane saradnje ulazi u svet prestižnih satova

Goodyear nakon uspešnog povratka u međunarodnu trkačku arenu i ulaska u e-sport sada prodire i... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed