Podrška integraciji Srbije u jedinstveni informacioni prostor Jugoistočne Evrope

Beograd, 31. Decembar 2009. PR Objave: Poziv -

PodrÅ¡ka integraciji Srbije u jedinstveni informacioni prostor JugoistoÄne Evrope

Centar za razvoj Interneta, uz podršku Fonda za otvoreno društvo, realizuje projekat podrške integraciji Srbije u jedinstveni informacioni prostor Jugoistočne Evrope. Cilj ovog projekta jeste da otvori raspravu o koordiniranom sprovođenju aktivnosti iz akcionih planova Vlade Srbije za realizaciju Agende za razvoj informacionog društva u regionu jugoistočne Evrope (eSEE Agenda+).

Centar za razvoj Interneta, uz podršku Fonda za otvoreno društvo, realizuje projekat podrške integraciji Srbije u jedinstveni informacioni prostor Jugoistočne Evrope. Cilj ovog projekta jeste da otvori raspravu o koordiniranom sprovođenju aktivnosti iz akcionih
planova Vlade Srbije za realizaciju Agende za razvoj informacionog društva u regionu jugoistočne Evrope (eSEE Agenda+).

Centar za razvoj Interneta Vas poziva tim povodom na seriju okruglih stolova u januaru 2010, koji će imati za cilj da razmotre do sada usvojene državne strategije i akcione planove, identifikuju podudarnosti i razlike između akcija, nadležnosti i rokova koji su
njima utvrđeni, kao i da identifikuju kritične teme koje zahtevaju usklađivanje prilikom ažuriranja postojeće Strategije razvoja informacionog društva i sačinjavanja nove Strategije razvoja elektronskih komunikacija, tokom prve polovine 2010. godine.

Prvi sastanak na temu podsticanja razvoja elektronskog sadržaja i zaštite kulturnog nasleđa u digitalnom dobu biće održan 15. januara 2010. godine sa početkom od 12h u prostoru Galerije O3ONE, Andrićev venac 12, Beograd.

Drugi sastanak na temu razvoja širokopojasnog pristupa i dalje liberalizacije u oblasti elektronskih komunikacija biće održan 20. januara 2010. godine sa početkom od 12h u prostorijama Republičke agencije za telekomunikacije (www.ratel.rs), Višnjićeva 8, Beograd.

Termin trećeg sastanka posvećenog elektronskim identitetima i njihovoj primeni u servisima e-uprave, biće potvrđen i saopšten početkom januara.

Imajući u vidu Vaš angažman u oblasti razvoja informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji, pozivamo Vas da prisustvujete ovim okruglim stolovima, kao i da svojim iskustvom i znanjem doprinesete kvalitetu diskusije.

Prijatelji projekta: www.pepsi.rs, www.golub.rs.PODACI O FIRMI

Naziv: Centar za razvoj Interneta
Adresa: Masarikova 5/XI
Grad: Beograd 11000
e-mail: ztorbica@cri.rs
Web: www.cri.rs
Tel: 011/3061532

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Vaterpolisti Srbije podržali borbu protiv kancera

Širenju svesti o simptomima i prevenciji malignih bolesti, u okviru projekta "Jači od straha",... Više...

Moj (budući) posao - najbolji iz privrede opisuju poslove mladima

Moj (budući) posao je projekat koji ima za cilj realno predstavljanje poslova mladima, kroz seriju... Više...

Pokrenut projekat "Jači od straha" u borbi protiv kancera

Pokretanjem veb stranice www.jaciodstraha.rs zvanično je započet edukativni projekat posvećen... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed