Obeležavanje 30 godina CEDAW Konvencije o ukidanju svih oblika diskriminacije žena

Srbija, 22. Decembar 2009. PR Objave: Poziv -

Obeležavanje 30 godina CEDAW Konvencije o ukidanju svih oblika diskriminacije žena

Pres konferencija povodom obeležavanja 30 godina CEDAW Konvencije o ukidanju svih oblika diskriminacije žena, će se održati u sredu 23. 12. 2009. godine, sa početkom u 12:00 časova u administrativnom pres centru Vlade Republike Srpske (Trg republike Srpske br. 1, prizmelje). Konvencija osigurava osnovu za ostvarivanje ravnopravnosti žena i muškaraca kroz obezbjeđivanje ženama jednakog pristupa i jednakih mogućnosti u političkom i javnom životu, obrazovanju, zdravlju i zapošljavanju.

Pres konferencija povodom obeležavanja 30 godina CEDAW Konvencije o ukidanju svih oblika diskriminacije žena, će se održati u sredu 23. 12. 2009. godine, sa početkom u 12:00 časova u administrativnom pres centru Vlade Republike Srpske (Trg republike Srpske br. 1, prizmelje).

Konvencija osigurava osnovu za ostvarivanje ravnopravnosti žena i muškaraca kroz obezbeđivanje ženama jednakog pristupa i jednakih mogućnosti u političkom i javnom životu, obrazovanju, zdravlju i zapošljavanju. Države članice se obavezuju da preduzmu sve odgovarajuće mere, uključujući zakonodavstvo i privremene specijalne mere, kako bi žene mogle uživati svoja ljudska prava i osnovne slobode.PODACI O FIRMI

Naziv: Gender centar - Centar za jednakost i ravnopravnost polova Vlade Republike Srpske
Adresa: Vuka Karadžića 4
Grad: Banja Luka 78 000
e-mail: protokol@gc.vladars.net
Tel: 051/247-427
Kontakt osoba:
Ime: Dijana Tepšić
Funkcija: Službenica za odnose s javnošću
Tel: 051/247-589
e-mail: d.tepsic@gc.vladars.net

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed