Na redu prve bitke za pehare u kuglaškom Kupu Srbije

Beograd, 28. Oktobar 2009. PR Objave: Obaveštenje -

Na redu prve bitke za pehare u kuglaškom Kupu Srbije

Počinju borbe za pehare u kuglaškom Kupu Srbije, odigraće se ovog vikenda prvi krug kvalifikacije po regionima Srbija – Centar i Srbija – Vojvodina. U grupi Srbija - Centar za žene, 31. novembra u Beogradu na Banjici igraće Putar Niš, Šumarice (Kragujevac) i Carica Milica (Kruševac) i sudiće Dragi Štikovac. U Pančevu će se istog dana sastati EDB (Beograd), Jagodina i Rudar (Kostolac) a sudija je Milan Ostojić.

Pobednici ove dve grupe u drugom krugu će se sastati (igraće se jedan meč na poene) i uspešniji će se plasirati na završni turnir Kupa Srbije.

Kuglaši će u grupi Srbija - Centar igrati 31. oktobra u Pančevu (Niš put, Partizan, Kraljevo, sudija Milan Ostojić) i u Nišu (Rudar – Kostolac, NIS petrol, Metalac 2 – Gornji Milanovac i Smederovo – sudija Rajko Pavličić) i, potom, 1. novembra u Pančevu (Vodovod - Kragujevac, Crvena zvezda BN Bos, IM Rakovica i Car Lazar – Kruševac, sudija je Snežana Jažić) i u Nišu (Beograd "Poštanska štedionica", Metalac – Gornji Milanovac, Bakar – Bor, sudija je Darko Marković). Po dve ekipe sa ovih turnira firmaraće u drugom krugu žrebom dve nove grupe sa po četiri kluba, stim da u njima ne mogu da budu ekipe iz stare grupe. Pobednici novih grupa plasiraće se na završni turnir Kupa Srbije.

Kuglašice iz regiona Srbija - Vojvodina igraće 31. oktobra u tri grada - Senti: Pionir (Subotica), "Junaković" (Banja Junaković), Ada kompjuters (Novi Sad) i sudiče Ištvan Zapletan, Kanjiži: Apatin, Kristal (Zrenjanin) i Radnički (Novi Sad)  i sudiće Robert Šarkanj i u Subotici: Jedinstvo (Novi Bečej), Venus (Bačka Topola), Petrovardin i  Srem – Sremska Mitrovica, sudija je Pero Skenderović. Po dve ekipe iz ovih grupa posle žreba odigraće u drugom krugu utakmice (ne mogu da se sastanu pobednici grupa i ekipe iz iste grupe) i uspešiji će otići na završni turnir Kupa Srbije.

Kuglaši iz Srbije - Vojvodina sastaće se 1. novembra u tri grada  - Vrbasu: Eđšeg (Bačka Topola), Sloboda (Stara Moravaca), Petrovardin i Polet (Sombor) – sudija Darko Milović, u Kljajićevu: Apatin, "Junaković" (Prigrevica), Hajduk (Kula) i Slavia (Kovačica) - sudija Mirko Čukvas i u Banji Junaković, na prve četiri staze: Senta, TSK (Temerin), Vrbas – sudija Nenad Vodenik i na druge četiri staze: Kanjiža, Kristal (Zrenjanin), Ada kompjuters i Radnički (Novi Sad) - sudija Radoš Mrdak. U drugi krug plasiraće se po dve najbolje ekipe iz svake grupe, koje će formirati žrebom dve nove grupe sa po četiri selekcije, stim da se u tim grupam ne mogu sastati ekipe sa kojima su već igrali u prvom krugu...

Drugi krug odigraće se 28. i 29. novembra (kuglane će biti naknadno određene), a završni turnir sa po četiri najbolje selekcije u muškoj i ženskoj konkurenciji je  po kalendaru 24. i 25.aprila 2010. Titule brane Beograd "Poštanska štedionica" u muškoj i Pionir iz Subotice  u ženskoj konkurenciji. Pobednici Kupa Srbije plasiraće se u Kup NBC federacije.PODACI O FIRMI

Naziv: Kuglaški savez Srbije
Adresa: Deligradska 27/III
Grad: Beograd 11000
Web: www.kuglanje.cilj.org
Tel: + 381 11 2645780

Više...

Ključne reči

sport, kuglanje, kup, kuglasi, kup srbije, kugla, pehar

POVEZANI SADRŽAJI

Zaјečarsko doniralo više od 4 miliona dinara za razvoј srpskog sporta

Zaјečarsko pivo doniralo јe 4.266.000 dinara, koјi su u saradnji sa Olimpiјskim komitetom i... Više...

Nagrade mladim matematičarima

Svečanom ceremonijom dodele priznanja najboljim takmičarima, sinoć je u Domu Narodne skupštine... Više...

Počeo Kup Matematičke gimnazije

Svečanom ceremonijom otvaranja zvanično je počeo četvrti Međunarodni kup Matematičke gimnazije.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed