Završena trka na Kritu

Beograd, 29. Septembar 2009. PR Objave: Saopštenje -

Završena trka na Kritu

Dejan Marić, junior Partizana osvojio je prvo mesto i roze majicu za najboljeg omladinca na trci na Kritu završenoj posle četiri etape. Drugo mesto u bodovanju omladinaca pripalo je, takođe Partizanovom omladincu, Svetislavu Blagojeviću, dok je treći Grk Aleksisis Papaderos.

U bodovanju seniora,  pobedili su bugarski intrenacionalci u grčko - bugarskom profi timu "Iraklion – Nesebar" Spas Đurov i Martin Grašev, dok je lep plasman zabeležio niški reprezentativac vicešampion Balkana u drumskoj vožnji Dragan Spasić osvajanjem treće pozicije. Na trci je učestvovao i drugi niški reprezentativac Predrag Prokić, ali je odustao dva kruga pre kraja poslednje etape, kružne oko Irakliona od 55 km, na veoma zahtevnoj stazi. Pobedio je grčki biciklista, ali nije bilo promena u generalnom plasmanu. Odlično je na kraju trke vozio Nikola Kozomara, juniorski reprezentativac Partizana stigavši peti u poslednjoj etapi u sprintu velike gupe i bio je najbolje plasirani junior... Zbog bolesti nije startovao Aleksandar Dukić (Železničar MBN, Niš) a na startu se povredio jedini Partizanov senior Omaković, polomio je "kurblu" i isekao nogu, pa su mu stavili pet šavova i lekar mu je zabranio da vozi.

- Ekipa Partizana, u kojoj su, sticajem okolnosti, bili samo juniori je treća u generalnom plasmanu i to je izuzetan uspeh – kaže vođa selekcije Partizana Dušan Banović, mladi trener. – Konkurencija je bila dobra sa nekoliko profi timova i najboljim grčkim biciklistima. Domaćinima hvala na gostoprimstvu i čestitke za dobru organizaciju trke.PODACI O FIRMI

Naziv: BK Partizan
Adresa: Humska 1
Grad: Beograd 11000
e-mail: partizanbic@yahoo.com
Web: www.bkpartizan.rs
Tel: 011/ 36 93 411

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Regionalna runda Evropskog BEST inženjerskog takmičenja - EBEC Balkan

Udruženje studenata tehnike Evrope "BEST" Beograd ove godine organizuje projekat EBEC Balkan, regionalnu... Više...

Otvorene su prijave za drugi po redu AIBG - studentsko takmičenje na polju veštačke inteligencije

Drugi AIBG će se održati 6. i 7. decembra u Nordeus Hub-u, gde će takmičari raditi 20 časova... Više...

Krunisan najbolji profesionalni vozač kamiona

Najbolji profesionalni vozači kamiona iz cele Evrope takmičili su se na Goodyear stazi za testiranje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed