Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!"

Beograd, 23. Septembar 2009. PR Objave: Najava -

Sajam poslova za studente i diplomce tehniÄko-tehnoloÅ¡kih fakulteta "JobFair 09 - Kreiraj svoju buduÄnost!"

Jubilarni, peti po redu, sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!" održaće se 2. i 3. novembra 2009. godine u Zgradi tehničkih fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73.

"JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!" je najveći projekat po broju učesnika i važnosti, koji po peti put zaredom organizuju studentska udruženja Best Beograd (BEST - Board of European Students of Technology) i Istek Beograd (EESTEC - Electrical Engineering STudents European assoCiation). Mnoge uspešne domaće i strane kompanije i studenti tehničko-tehnoloških fakulteta koji žele da pronađu posao ili da unaprede karijeru okupiće se 2. i 3. novembra 2009. godine u zgradi tehničkih fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73.

Cilj projekta je da pomogne sadašnjim i budućim mladim inženjerima da se informišu, edukuju i dođu do zaposlenja ili stručnog usavršavanja u okviru svoje struke. "JobFair - Kreiraj svoju budućnost!" na najbolji način motiviše naše mlade akademce da ostanu u svojoj zemlji, pružajući im šansu da stečeno znanje primene u nekoj od kompanija koje imaju uspešno i zapaženo poslovanje na tržistu u Srbiji.

Studentima će biti omogućeno da za vreme, pre i posle Sajma na jednostavan način ostave svoju biografiju u našoj elektronskoj bazi, koja će biti dostavljena kompanijama učesnicama Sajma. Kao i proteklih godina, planiraju se brojna predavanja, tribine i treninzi sa raznovrsnom tematikom, koje će držati renomirani stručnjaci iz oblasti obrazovanja, zapošljavanja i ekologije. Na taj način svi posetioci Sajma imaće mogućnost da se bolje informišu o načinu rada i planovima kompanija, ali i da čuju mnoge korisne savete koji se tiču pripreme za posao i saznaju kako se to sprovodi u praksi.

Kompanijama je data izvanredna mogućnost da dođu do izuzetno kvalitetnog kadra za željene obrazovne profile. Ove godine, pored mogućnosti da se svoje potencijale i poslovanje predstavite studentima na dane Sajma, "JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!" Vam pruža šansu da se predstavite i razmenite iskustva sa svojim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima učešćem na Okruglom stolu koji će se održati 5. novembra u Privrednoj komori Srbije.

Značaj projekta su prepoznali i podržali Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Privredna komora Srbije, Univerzitet u Beogradu, kao i svih deset tehničko-tehnoloških fakulteta Beogradskog univerziteta, što je jos jedan bitan pokazatelj sveopšte važnosti jednog ovako velikog projekta kao što je sajam "JobFair - Kreiraj svoju budućnost!".

Više informacija o "JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!" možete dobiti na sajtu JobFair-a.PODACI O FIRMI

Naziv: JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 73
Grad: Beograd
e-mail: marija.djurdjevic@best.eu.org
Web: www.jobfair.rs
Kontakt osoba:
Ime: Marija Đurđević
Funkcija: Koordinator za odnose sa javnošću
Tel: 064/350-53-66
e-mail: marija.djurdjevic@best.eu.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje... Više...

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje... Više...

Ostavi CV! Lansiraj svoju karijeru!

Pozivamo vas da budete deo najvećeg sajma zapošljavanja i edukacije Career Days! Sajam će se održati... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed