Jubilarni, peti po redu, sajam poslova za studente tehničko-tehnoloških fakulteta JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!

Beograd, 30. Avgust 2009. PR Objave: Najava -

Jubilarni, peti po redu, sajam poslova za studente tehniÄko-tehnoloÅ¡kih fakulteta JobFair 09 - Kreiraj svoju buduÄnost!

Jubilarni, peti po redu, sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta "JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!" održaće se 2. i 3. novembra 2009. godine u Zgradi tehničkih fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73.

"JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!", najveći projekat u organizaciji studentskih udruženja Best (BEST - Board of European Students of Technology) i Istek (EESTEC - Electrical Engineering STudents European assoCiation), okupiće 2. i 3. novembra 2009. godine u Zgradi tehničkih fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73, po peti put zaredom, uspešne domaće i strane kompanije i studente tehničko-tehnoloških fakulteta koji traže posao ili žele da unaprede karijeru.

Cilj projekta je da pomogne sadašnjim i budućim mladim inženjerima da dođu do zaposlenja ili stručnog usavršavanja u okviru svoje struke. Na taj način "JobFair - Kreiraj svoju budućnost!" smanjuje problem "odliva mozgova" pružajući šansu našim mladim akademcima da stečeno znanje primene u nekoj od kompanija koje uspešno posluju u Srbiji.

Studentima će biti omogućeno da ostave svoju biografiju u našoj elektronskoj bazi, koja će biti dostavljena kompanijama učesnicama Sajma. Kao i proteklih godina, planiraju se brojna predavanja, tribine i treninzi koje će držati renomirani stručnjaci iz oblasti obrazovanja, zapošljavanja i ekologije.

Ovogodišnji Sajam će biti orijentisan ka aktuelnim pitanjima održivog razvoja i zaštite životne sredine. Organizovanjem tribine iz oblasti ekologije, "JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!" se direktno pridružuje inicijativi za podizanje ekološke svesti u Srbiji.
Pored primarnih ciljeva, dodatni zadatak ovogodišnjeg "JobFair"-a jeste da, u vremenu ekonomske krize i finansijske slabosti, ponudom zaposlenja, vrati optimizam mladim ljudima.

Prethodni Sajmovi naišli su na odličan odziv od strane studenata i diplomaca. Prošle godine više od 2600 studenata ostavilo je svoje podatke u elektronskoj bazi biografija. Događaj je bilo veoma dobro medijski propraćen, od strane preko 50 medijskih kuća. Oko 5000 posetilaca i 58 kompanija učesnica pokazatelj su poverenja koje je 2008. godine pruženo sajmu "JobFair - Kreiraj svoju budućnost!".

Značaj projekta su prepoznali i podržali Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Privredna komora Srbije, Univerzitet u Beogradu, kao i svih deset tehničko-tehnoloških fakulteta Beogradskog univerziteta.PODACI O FIRMI

Naziv: JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 73
Grad: Beograd
e-mail: marija.djurdjevic@best.eu.org
Web: www.jobfair.rs
Kontakt osoba:
Ime: Marija Đurđević
Funkcija: Koordinator za odnose sa javnošću
Tel: 064/350-53-66
e-mail: marija.djurdjevic@best.eu.org

Više...

Ključne reči

posao, sajam poslova, praksa, job, fair

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje... Više...

Ostavi CV! Lansiraj svoju karijeru!

Pozivamo vas da budete deo najvećeg sajma zapošljavanja i edukacije Career Days! Sajam će se održati... Više...

Četrnaesti Sajam poslova i praksi u Beogradu

Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed