III Međunarodni i regionalni sajam privrede

Subotica, 22. Avgust 2009. PR Objave: Najava -

III MeÄunarodni i regionalni sajam privrede

Javno komunalno preduzeće "Subotičke pijace" i lokalna samouprava Grada Subotica Vas poziva na ovogodišnji, III Međunarodni i regionalni sajam privrede – Subotica 2009 koji će se održati od 24. do 27. avgusta 2009. godine u Subotici.

Veliki broj izlagača, dobra poseta i uspešnost prošlogodišnje sajamske manifestacije u Subotici dodatni su nam podsticaj da ove godine svim našim partnerima ponudimo još atraktivnije programske sadržaje. Naglasak smo stavili na organizaciju niza stručnih skupova i razgovora privrednika iz Srbije i zemalja u regionu, kao što su Mađarska, Hrvatska i Rumunija, koje tradicionalno imaju učesnike na Subotičkom sajmu.
Kao grad na granici Evropske unije, najrazvijeniji privredni, kulturni i saobraćajni centar severne Bačke, Subotica ima potencijal da ugosti privrednike iz celog regiona i bude dobar domaćin ove međunarodne manifestacije, koja će svakako doprineti jačanju privrednih odnosa na ovim prostorima.
Sajam organizuje Javno komunalno preduzeće "Subotičke pijace" pod pokroviteljstvom grada Subotica i uz podršku Pokrajinskog Sekretarijata za privredu AP Vojvodine.

TEMATIKA SAJMA
Roba široke potrošnje, građevinska oprema i materijali, građevinarske mašine i mehanizacija, drvna industrija, građevinska stolarija, tehnika i oprema grejanja/hlađenja, oprema za enterijer, tekstilna industrija, odeća, poljoprivreda, poljoprivredna oprema i mašine, alati, prehrambena industrija, alkoholna i bezalkoholna pića, tehnologija prehrambene industrije, ambalaža, proizvodnja i tehnika ambalažiranja, nameštaj.
Predstavljanje javnih komunalnih preduzeća Grada Subotice.

PRATEĆE MANIFESTACIJE
U stručnim delu domaći i inostrani gosti će odražavati predavanja. S obzirom da je između Srbije i Evropske Unije potpisan Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, što će značiti otvaranje određenih evropskih fondova za naše privrednike, deo stručnih predavanja će se odnositi na ovu tematiku. Pored toga na poslovnim sastancima privrednici će imati priliku da se upoznaju, i da međusobno podele mišljenja i iskustva. Sastanci raznih udruženja odnosno asociacija u oblasti komunalnih usluga (Udruženje Pijaca Srbije, Udruženje parking preduzeća, Udruženje gradskih toplana itd.), i to za vreme i na mestu održavanja sajma. U predvorju-foajeu Hale Sportova na tipskim tezgama odvijat će se vašar narodnih rukotvorina i igraonica za decu.

CILJ SAJMA
III Međunarodni i regionalni sajam privrede – Subotica 2009 nudi prostor i mogućnost za predstavljanje, upoznavanje i stručne kontakte za preduzetnike iz Srbije i iz država u okruženju, znači doprinosi izgradnji i jačanju prekogranične saradnje.
Želja nam je da predstavimo i komunalna preduzeća našeg grada i to posebno iz aspekta servisa koji je u službi građana Subotice.
Naša vizija jeda ova priredba bude mesto razmene informacija i edukacije, ali isto tako i mesto pokretanja novih ideja koje će našu privredu učiniti konkurentnijom na evropskom i svetskom tržištu.
S obzirom da je sajam otvoren za posetioce, na osnovu prošlogodišnjeg iskustva očekujemo više hiljada posetilaca.PODACI O FIRMI

Naziv: JKP Subotičke pijace
Adresa: Ðure Ðakovića 23/I
Grad: Subotica 24000
e-mail: direkcija@supijace.co.rs
Web: www.supijace.co.rs
Tel: +381 24 555-013

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje... Više...

Ostavi CV! Lansiraj svoju karijeru!

Pozivamo vas da budete deo najvećeg sajma zapošljavanja i edukacije Career Days! Sajam će se održati... Više...

Job Fair 2018 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi - Job... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed