Legalizacija softvera - investicija, ne trošak

Novi Sad, 17. Juni 2009. PR Objave: Najava -

Legalizacija softvera - investicija, ne trošak

Savremeno poslovanje nezamislivo je bez upotrebe informacionih tehnologija. Većina današnjih poslodavaca ovaj termin vezuje za „računar“ međutim još uvek je mali broj onih koji su svesni činjenice da bez odgovarajućeg softvera računar ne bi imao funkciju. Investicija u softverske pakete se vrlo brzo isplati kroz poslovanje preduzeća i zato, može se reći, da je kupovina softvera investicija u budućnost. Poslodavci koji se nisu legalizovali to mogu učiniti po povoljnijim uslovima tokom juna meseca

U Srbiji dolazi vreme integrisanih rešenja i stvaranja svesti o potrebi uvođenja sveobuhvatnih sistema, koji će umnogome olakšati rad, kako zaposlenima, tako i poslodavcu. Ovo je moguće postići uvođenjem kvalitetne opreme sa posebnim naglaskom na softverske pakete.


Popusti od 18% i 25% za legalizaciju tokom juna meseca


Novosadski POSITIVE kao Microsoft Gold Certified Partner nudi mogućnost poslodavcima da tokom juna meseca uštede i do 25% za legalizaciju softvera:


GGK - Get Genuine Kit - je paket za legalizaciju postojećih računara sa Windows operativnim sistemom (XP PRO, Vista Business), koji se može nabaviti po ceni od 16.900,00 dinara umesto dosadašnjih 20.500,00. U cenu je uključen i PDV od 18%.


Za korisnike Word-a, Excel-a, Outlook-a, Powerpoint-a, Publisher-a, popust je čak 25% na Office paket Small Business Edition 2007, koji obuhvata sve navedene aplikacije. Kupovina i popust ostvaruje se putem količinskog licenciranja, za minimalno 5 računara, ali sa mogućnošću korišćenja i starije verzije Office-a (2003), ukoliko im je ova aplikacija primenljivija.PODACI O FIRMI

Naziv: POSITIVE
Adresa: Danila Kiša 5
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@positive.rs
Web: www.positive.rs
Tel: +381 21 472 03 88

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed